Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – London

Kätköistä löytyi asu Lontoosta ja se sopiikin oivasti julkaistavaksi tähän väliin.

Olin eilen yökylässä Pepillä ja käytiin ensin tyttöporukalla sushilla Konnichiwassa (sain sinne siskolta synttärilahjaksi lahjakortin, parasta!) ja en sitten illasta avannut konetta enää ollenkaan, kun jumitettiin Pepin kanssa sohvalle Jymy-jätskiannosten (mustikkaa ja lakritsia) kanssa. Oli pitkästä aikaa kiva jutella ihan ajan kanssa ja niinhän siinä kävi, että joristiin ihan tämän päivän puolelle saakka. Aamulla sitten tietysti väsytti, mutta sain kuitenkin nukkua 1,5h pitempään, mitä kotona olisin saanut. Olisi tuossa Helsingissä asumisessa totisesti puolensa, ainakin näin toimistopäivien kannalta.

Äsken vedinkin sitten päiväunet kotimatkalla bussissa (nukun nykyään vähintään toisen suunnan työmatkoista), nyt koomaillaan Matin kanssa telkun ääressä sarjaa katsellen, jossain vaiheessa pitäisi vielä raahautua kauppaan, valmistaa sapuskaa ja suunnata Jyrkin kanssa lenkillekin. Huomenna sitten taas Helsinkiin. Näinhän tämä arki tuppaa pyörimään viikosta toiseen. Loppuviikko tosin näyttää vielä aika avoimelta, mutta eiköhän sinne vähintäänkin pihahommia ilmaannu, tuossa meidän takapihalla kun pitäisi tehdä kaikenlaista…

Mekko – Dress 2nd Hand, Missguided Plus (UK24) // Bleiseri Hannalta lainassa – Blazer Hanna’s // Leggings Piruetti (L) // Slip On VANS (US9,5)
Lontoo DSC_0125 Lontoo DSC_0135

Translation: My first Missguided plus dress. I like this outfit a lot, shame that I don’t have this mint green blazer in my life, haha!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. oliskohan sulta ja pepiltä mahdollista saada vaikka yhteistä videota? ootte niiin ihania!

    0
    1. Meidän piti toteuttaa tämä video juhannuksena, mutta unohdettiin! 🙂 Lupaan sulle yhteisvideon kesän aikana, josko Baltian reissulla parin viikon päästä maltettaisiin istahtaa alas ja kuvata se? 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM