Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantain toiveasu!

Me lähdetään tänään pitkästä aikaa Savoon viikonlopuksi ja jos vaatekaappini vaan soisi, vetäisin matkaperjantain kunniaksi päälleni oikein mielelläni alla olevan asukokonaisuuden. Rento tunika ja jegginsit, neule lämmittämään (äsken ulkona taisi taas sataa hiljalleen lumihiutaleita, en tykkää), tuo Adidaksen kassi, violetti huulipuna ja nuo paluun aika ryminällä tehneet Superstarit (joista Salla eilen kirjoittelikin, tuntuivat muuten jakavan mielipiteet aika tavalla).

Vaatekaapistani tosin löytyy alla olevista ainoastaan tuo tunika, jegginssejä ei yksiäkään (täytynee tyytyä siis legginseihin), tuo MACin Heroine huulipuna (EDIT: Kiva että tämäkin löytyy vaatekaapista, hehe!), joku muu harmaa pitkä neule ja joku muu (ei noin kiva) kassi, sekä adidaksen pinkit Superstarit (oli mulla muuten ne alkuperäiset valkoisetkin tummansinisillä raidoilla, mutta kävelin ne puhki jo viitisentoista vuotta sitten). Niillä mennään siis! Tai sitten pistän päälleni matkalle ihan jotain muuta. We’ll see! 🙂

Perjantain asu
// Tunika – Tunic Zizzi, Ellos // Kassi – Bag Adidas, ASOS // Neule – Zizzi, Ellos //
// Jeggings JUNAROSE // Huulipuna – Lipstick MAC Heroine // Superstars Adidas, Caliroots //

Translation : I would love to wear this outfit today! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kyllä, ehdottomasti violettia naamaan ja jalkoihin!

  0
  1. Jep! Samoilla linjoilla! 🙂

   0
 2. Moikka! Sulla on ihailtava kollaasi erilaisia sneakerseja ja juuri tämän sun blogin kautta innostuin itsekin tilaamaan elämäni enismmäiset Niken Roshe runit. Mutta mutta, kahden kuukauden suht. intensiivisen käytön jälkeen kärkiin ilmeistyi reiät (juu, ei varpaankynsistä, vaan heti sen kankaan ja muoviosan viereen). Harmitti ihan vietävästi, koska kengät on tosi hyvät, ja niillä on tosi hyvä kävellä, mutta uskoisi kestävän kevyttä kävelyä hieman paremmin (tai sitten ne olivat vaan maanantaikappaleet). Laitoin sitten reklamaatiota suoraan Nikelle ja firma hyvittää kengät täysin + saan vielä 15 % alennuskupongin uusiin kenkuloihin. Ei voi kuin kehua Niken asiakaspalvelua! Tää ei oo sit bytheway mainos 🙂 Nyt laitan uudet tilaukseen, mutta mitkä sitä tilaisi… Onko sinulla suosituksia joistain ihanista uutuuksista taikka hyviksi jo havaituista? Mitä tykkäät esim. Niken Air Maxeista? Hyvää viikonloppua 🙂

  0
  1. Joo, sneakereita on kyllä kertynyt! Ja TODELLA erikoista, onneksi valitit! Taisivat olla jotkut maanantaikappaleet, koska mulla ei oo kovasta käytöstä huolimatta tullut mitään kulumia. Aivan loistavaa palvelua kyllä Nikeltä. Air Maxeja multa löytyy paritkin kappaleet, joten voi kyllä suositella niitäkin lämpimästi. 🙂

   0
 3. Heidi. P says: Vastaa

  Tää on sika hieno asukokonaisuus. Paitsi minä hiukan arastelen tuota lilaa (?) Olen joskus käynyt värikonsultilla ja hän sanoi että rohkeasti vaan käytä tummaa lilaa, koska olet iholtasi hyvä ja hiukan tummempi kuin me skandinaavit ja tumma et vaalea. Ehkä pitäis uskaltaa ja rikkoa rajoja mustan ja muun maansävyisten värien sekaan vaan.

  0
  1. Joo, juuri näin! Itsekinhän olen siis pukeutumisneuvoja ja opiskellut nuo kaikki värijutut ja muut ja näinhän se on, että jokaisesta väristä jokaiselle ihmiselle löytyy se hyvä sävy, se pitää vaan löytää. 🙂 Itse en noihin vuodenaikojen mukaan määriteltäviin värikarttoihin lähde mukaan, mutta totta se on, että osa väreistä sopii paremmin kuin toiset.

   0
 4. Peukku ylös Heroinelle! Monelle se on syyspuna, mutta mulle se on kesän sävy 🙂

  0
  1. Jep! Mun mielestä kans sopii myös kesään. Oikeestaan sopii ihan ympäri vuoden! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM