Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 12) – Lumene Longwear Blur Foundation

Aina jossain vaiheessa talvea on siirryttävä hieman vaaleampaan meikkivoiteeseen (ellei onnistu buukkaamaan itselleen etelänlomaa, kuten useina viime vuosina) ja sain sopivasti luottomeikkivoiteeni loputtua testiin nämä Lumenen Longwear Blur Foundation -meikkivoiteet. Paras sävy minulle tuli näitä 1 & 2 sävyä rohkeasti sekoittamalla ja tykkäsin meikkivoiteesta kyllä yllättävän paljon. Se todella teki iholle kuvankäsittelystä tutun blur-efektin, joka varmasti on monille tuttu ainakin Irc-gallerian kuvista silloin joskus muinoin… 😀

Tämä meikkivoide peittää yllättävän hyvin, mutta vaatii päälleen myös ripauksen puuteria kunnon mattaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hyvä haastaja ikuiselle luottomeikkivoiteelleni, tulen käyttämään tätä varmasti välillä jatkossakin.

☺☺☺+

Lumene Longwear Blur Foundation

Meikkivoiteet saatu blogin kautta.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM