Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yllätyslomalle lompsis!

Joku näppärä tyyppi saattaa alla olevasta kuvasta hoksatakin, minne lennähdän kohta armaan avomieheni kanssa pitkän viikonlopun viettoon. Kohde on ollut Matin toivelistalla jo pitkään ja yritettiinpä samaiseen kaupunkiin matkata jo viime kesänä, mutta suunnitelmat kariutuivat siihen, ettei saksalaisella vuokra-autolla saanut ylittää rajaa tuohon suuntaan. Viimeksi pari viikkoa sitten kysyin, että mihin haluaisit seuraavaksi mennä, ja vastauksena tuli juurikin tämä kaupunki kuin apteekin hyllyltä. Olipa siinä minulla hymyssä pidättelemistä, kun tiesin, että lentoliput ja hotellivaraus on jo plakkarissa tuonne samaiseen kaupunkiin!

Synttärisankari itse ei tiedä tästä get awaysta mitään, vaan kuvittelee, että lähdemme viikonlopuksi urheilulomalle ihan täällä Suomen rajojen sisäpuolella (yeah right!). 😀 Minä olen tuolla kaupungissa jo 2009 käynytkin, mutta eiköhän siellä tutkittavaa riitä täksikin kertaa, varsinkin kun majoitumme vähän kivemmassa hotellissa ihan vanhan kaupungin tuntumassa (viimeksi oltiin reppureissulla ja yövyttiin ihan vaan dormissa jossain laitakaupungilla).

Joko arvaatte missä vietämme viikonlopun tällä kertaa? 🙂

PrahaanKuva NY Times.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Praha! 🙂

  0
  1. Nappi arvaus heti! Vai pitäisikö sanoa tieto? 🙂

   0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Tervetuloa kotikaupunkiini! Tulen nykäisemään hihasta, jos satun teidät kaupungilla näkemään =).

  0
  1. Voi, sulla on ihana kotikaupunki! 🙂 Ei törmätty, no ehkä ensi kerralla!

   0
 3. LUXEMBOURG? Mahtava kaupunki!!

  0
  1. Ei ollut tällä kertaa, mutta sielläkin tuli kyllä kesällä pyörähdettyä. 🙂 Oli upea!

   0
 4. Nimetön says: Vastaa

  Praque…Praha Se siinä

  0
 5. Vautsi mikä yllätys! Itsekkin yllätin poikaystäväni vuosi sitten Italian reissulla, eikä kuulemma parempaa lahjaa ole olemassakaan 🙂

  0
  1. Matkayllärit on parhaita! Tosiaan tuli kyllä aivan puuntakaa, kun olin salassa ottanut passin mukaan jne. Matkoista jää hyvät muistot ja kun Matillakin tuntuu kaikkea materiaa olevan, niin tästä jäi ainakin ikimuistoinen kokemus. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM