Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE @ Curvy is Sexy

Vaikka edessä on vielä kevät ja kesäkin (tuosta lumentulosta päätellen ei ihan hetkeen tosin tulossa), haluan jo fiilistellä JUNAROSEn ensi syksyä, jota kävin myös Berliinissä Curvy is Sexy-messuilla hieman kurkkaamassa. Karva-asioiden lisäksi myös kukonaskel-kuosia (’houndstooth’) löytyy JUNAROSEltakin ja pastellivärit tuodaan niinikään mukaan myös syksyn pukeutumiseen. Erilaisten neuleiden (popcorn-neule!!!) lisäksi tarjolla on mm. viittoja, street style-viboja ja graffitikuoseja. Takeissa puolestaan kovin juttu on edelleen tekonahkayksityiskohdat ja yhdistelläänpä erilaisia kuosejakin aika ennakkoluulottomasti. Me likey! 🙂

Junarose Curvy is Sexy Junarose Curvy is Sexy 2 Junarose Curvy is Sexy 3 Junarose Curvy is Sexy 5 Junarose Curvy is Sexy 6 Junarose Curvy is Sexy 7 Junarose Curvy is Sexy 8 Junarose Curvy is Sexy 9Junarose Curvy is Sexy 12 Junarose Curvy is Sexy 10 Junarose Curvy is Sexy 11 Junarose Curvy is Sexy 13 Junarose Curvy is Sexy 14 Junarose Curvy is Sexy 15 Junarose Curvy is Sexy 16 Junarose Curvy is Sexy 17 Junarose Curvy is Sexy 18

Translation: JUNAROSE AW15. Me likey! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Nuo muutama takki!! 😀 En malta oottaa 😉

  0
  1. Kuinka monta takkia on ok omistaa??? 😀 Tekis mieli hankkia taas pari…

   0
 2. Mä niin haluun ton mustan takin missä on vino vetoketju! Ihana!

  0
  1. Se on kyllä kaunis. Niinkun moni muukin noista… 😀

   0
 3. Siis kuka tuo järjettömän kaunis eikä yhtään sekopäisen ja väsyneen näkönen brunette naikkonen on?!? Kerro heti!

  0
  1. Se on mun ihana ystäväni Hanski ite! <3 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM