Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Studs & Stripes

Muistattekos vielä ajan ennen lunta? Jep, en minäkään, mutta se oli aika tarkalleen kuukausi sitten, joulukuun puolessa välissä, kun meidän New Yorkin reissu ja koko kolmen viikon loma oli vielä edessä päin ja viettelin viimeistä työpäivää koko vuonna Hakaniemessä. Ehkä siksi näihin arkistoihin hautautuneihin asukuviin tallentuikin se kärsimätön fiilis, kun tietää ihan kohta lähtevänsä matkalle, jota on täpinöissään odottanut jo pitkään (mulle monta kuukautta reissujen suhteen on pitkään).

Vielä tänä vuonna en ole itse asiassa tuonne Hakaniemen toimistoomme palannut erinäisten sattumien vuoksi kertaakaan, vaikka tarkoitus kyllä oli, vaan olen tehnyt alkuvuoden töitä täältä Nummelan kotikonttorista käsin. Onneksi huomenna on ”vapaapäivä”, ajattelin nukkua (ilman herätyskelloa) pitkään, työstää roikkuvan kirjanpidon alta pois sekä pestä pyykkiä ja pakkailla lauantaita varten, lähden nimittäin Berliiniin tällä kertaa työn merkeissä. Ohjelmassa ovat Curve is Sexy-messut, jonne lennän Zizzin kutsumana. Toivottavasti saadaan vähän tuoreempaa asukuvamateriaalia reissun päältä. Onneksi asukuvaajia riittää, sillä paikalle on tulossa meistä plussabloggaajista ainakin Lontoon Hanna ❤ ja Tukholmasta käsin bloggaileva toinen ulkosuomalainen, Emmi, jonka tapaamista (eka kerta) odotan innolla! 🙂

Neule – Cardigan JUNAROSE (L) // Mekko – Dress Evans (UK20) // Leggings ASOS (UK20) // Boots Zalando (41)
Asukuvat aina samassa paikassa PlusMimmi aina Toisella Linjalla

Enpä olisi uskonut, että noita Hakaniemen aika tutuksi tulleita asukuvauskulmia on jo kova ikävä (varmasti teilläkin, heh). Niin ja tietysti sitä Porthaninkadun sushibuffettia myös! No onneksi ensi viikolla pääsee vihdoin toimistolle pönöttämään! 🙂

Saappaat blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM