Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hurraw Hurraw Hurraw!!!

Minäkin sain ennen joulua paketin, josta kuoriutui viisi aiemmin valitsemaani Hurraw-huulirasvaa. Valinta ei missään nimessä ollut helppo, sillä tarjolla on 22 eri vaihtoehtoa näitä aikamoiseen suosioon nousseita mm. vegaanisia, gluteenittomia ja reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja ”raakahuulirasvoja”. Olisin halunnut tuoksutella läpi toki lähes kaikki, mutta tällä erää valinta osui ihan intuitiolla seuraavanlaiseen viisikkoon:

Hurraw huulirasvat

Kuvassa näkyvät Hurraw-huulirasvoista, Kirsikka, joka on kuin Dr. Pepperiä (rakastan sitä!) ja joka antaa huulille myös kevyen sävyn. Root Beer, jonka itse asiassa Matti lopulta omi itselleen, mutta jota sain onneksi lainata Jenkeissä, kun omat Hurraw-pötkylät unohtuivat jostain syystä tyystin kotiin. Lakritsi, joka tuoksuu ja maistuu kyllä ihan lakritsilta. Moon Balm, joka on linnoittautunut uutena huulirasvana yöpöydälleni ja on vähän jopa ehkä yllättäen kiivennyt suosikikseni koko satsista ollen aivan täydellinen huulten yöllinen pehmentäjä. Sekä Kookos, jonka ihana kookoksen tuoksu tuo mieleen minkäs muun kuin etelänloman.

Jenkeissä näihin tuli törmättyä mm. American Apparellillä, mutta rapakon taa ei toinna kyllä hakemaan lähteä, sillä täällä Suomessa näitä myydään noin viiden euron kappalehintaan esim. Ruohonjuurissa, Life-myymälöissä, Emotioneissa ja Sokos-tavarataloissa. Tarkempi lista jälleenmyyjistä löytyy vielä täältä.

Olettekos törmänneet jo Hurraw-huulirasvoihin? Mikä on lemppari? 🙂

Ps. Hurraw löytyy myös Instagramista (@hurrawsuomi) ja Facebookista, joissa usein myös kilpailuja, joista näitä ihanuuksia voi tietysti voittaa!

Huulirasvat blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Oon tilannut kyseistä merkkiä iHerbistä, ja tykkään 🙂 Kirsikka suosikki. Nams!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM