Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Michael Kors Plus Size Puffer Coat

Minun ostoslistalla Jenkeistä oli toppatakki, mutta loppupeleissä päädyin ostamaan takkeja kaksi. Olin ostanut edellisen Steve Madden-merkin parkan (joka on siirtynyt jo koiran ulkoilutustakiksi) juurikin kolme vuotta sitten Macy’sin plussapuolelta (7krs) ja odotukset myös tällä kertaa takkiosastoa kohtaan olivat kovat. Takkeja löytyi lopulta kolme kivaa mallia, joista valikoin mukaan Calvin Kleinin pitkän tummanharmaan toppatakin ja tämän Michael Korsin lyhyen kevyttopan. Tätä takkia onkin tullut käytettyä jo useamman viikon ajan lähes päivittäin ja myös eilen suuntasin se päällä tänne lumiseen Savoon. Takki on siis ohut, mutta tosi lämmin! Tykkään takista kovasti, mutta harmittaa, että sen sisältä irtoilee höyheniä mm. mustiin vaatteisiin. Onneksi tuo sulkasato on laantunut edes vähän alkupäivistä, jolloin ihan hävetti ottaa takki pois esim. ravintolassa.

Pipo – Beanie F21 // Kevyt toppatakki – Puffer Coat Michael Kors Plus (3XL) // Laukku – Bag Pieces // Housut – Joggers F21+ (2XL) // Sneakers Adidas ZX FluxMichael Kors Plus Jacket Michael Kors Plus Jacket 2 Michael Kors Plus Jacket 4 Michael Kors Plus Jacket 5 Michael Kors Plus Jacket 6

Vaikken mikään Michael Kors-fani olekaan (en omista merkin mitään muita tuotteita), niin tämä takki kyllä hurmasi ja ihastuinpa pariin muuhunkin MK:n plussapuolen juttuun, mutta tällä kertaa ne jäivät kauppaan. Kiva kyllä, että Michael Korsillakin on oma plussamallisto.

Onkos siellä puolen ruutua MK-faneja?

Laukku blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Aivan upea takki! Noi kyljet siin on tosi mageet <3

  0
 2. hieni takki. Itse en oikein ymmärrä tuota MK villitystä mutta se taitaa kuulua taas tähän hetkeen kun yhdessä vaiheessa olivat nämä LV ja Guess. Kaikella on aikansa ja nyt on MK aika. Itse en raaski satsata laukkuihin ja muuhun montaa satasta, hyväkun pari kymppiä 😀

  0
 3. Tosi ihanan värinen tukka sulla nyt! 🙂

  0
 4. Mun on pakko tunnustaa, että olen oikea Michael Kors addikti. Tuotteissa on mielestäni tosi hyvä hinta-laatusuhde. Laukut (joihin eritoten olen koukussa) ovat kestäviä ja näyttäviä. Näitä on ilo käydä ihastelemassa ja ostamassakin Nycin reissuilla, koska siellä niitä yleensä saa hieman edullisemmin kuin täältä. Sun takki on tosi makee! Kevyttoppatakki on tosi kiva käytössä juurikin sen kevyyden takia. Kerran kolusin Macyn plussaosaston, mutta mieleeni ei jäänyt kuin Jessica Simpsonin aika mielenkiintoisen näköiset vaatteet, jos sitten keväällä löytäisin jotakin kivaa 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM