Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pako-maanantai

Ei mennyt ihan putkeen tämä jet lagista toipuminen, heräsin nimittäin tänään aamulla neljältä. Sinnittelin sängyssä blogeja lueskellen kuuteen ja kun Matti lähti töihin, siirryin alakertaan syömään kanasalaattia ja touhuilemaan. Kahden aikaan päivällä päätin sitten ottaa pienet torkut ja nukuin sujuvasti viiteen saakka (Matti kömpi neljältä viereen). Että näin. Onneksi on vielä lomaa.

Puoli kuuden aikaan lähdettiinkin sitten ajamaan Helsinkiin, sillä oltiin saatu porukalla Matin veljeltä lahjakortti Insideout room escape-peliin, jossa tarkoituksena oli selviytyä tunnin aikana ulos huoneesta ratkomalla tehtäviä. Olin lukenut tästä jo loppukesästä ja meidän oli tarkoitus mennä työporukalla tänne jo aikaisemmin, mutta ei olla saatu vaan päivää sovittua, joten hihkuin ilosta kun kuoresta paljastui lahjakortti tuonne.

insideout room escape game

Sanotaanko näin, että alku oli meillä todella tahmeaa, mutta kun homma alkoi sujumaan, olin aivan liekeissä. Varsinkin loppua kohti itseluottamus oli kova ja poskia ihan kuumotti kaikesta innostuksesta. Harmitti niin vietävästi, että jumituttiin pahanpäiväisesti viimeiseen lukkoon ja ei päästy siis lopulta ulos. Voin kyllä lämpimästi suositella tuota peliä kaikille. Meitä oli paikalla kuusi henkeä ja ratkaistiin siis Surprise party-peliä. Tuli muuten kova himo päästä testaamaan nuo pari muutakin huonetta samaisesta paikasta… InsideOut Room Escape peli Helsinki.jpgSiinä vielä innoissaan menossa pelaamaan ja pari kuvaa paikan ikkunoista. Tuo löytyy siis Kallion kirkon kupeesta osoitteesta Läntinen Papinkatu 2. Helsinki.

Pitka talvitakki PlusMImmi Calvin Klein PlusMinulta on jo pariin otteeseen toivottu kuvia ostoksista tuolta New Yorkista ja etenkin talvitakkien perään on kyselty. Tässä päällä tänään Calvin Kleinin midi-mittainen tummanharmaa superlämmin takki. Ostin tämän siis Macy’sin plussaosastolta ja lupaa pitää lämpimänä -29°C saakka. Tykkään aivan hulluna ja lämmin kyllä on! Toinen toppishankintahan oli se lyhyempi ja ohkaisempi kuvissa jo näkynyt niin ikään Macy’sin plussapuolen Michael Korsin toppatakki.

Onkos siellä pärjätty hyvin pakkasissa? Mitäs teidän maanantaihin kuului? 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Moi Mimmi! Kysyisin tuosta Michael Korssin takista.. Otitko siitä ihan saman kokoisen jota yleensäkin käytät, vai onko pientä/isoa kokoa kyseisellä merkillä? Mietin yhden mekon tilaamista, mutta en ole varma koosta..

  0
  1. Moi, mä otin siitä 3XL koon siis plussapuolelta. Mahtui se 2XL:kin, mutta halusin, että ei ahdista yhtään mistään ja mahtuu alle vähän paksumpaakin 🙂

   0
   1. Ok, kiitos vastauksesta!

    0
 2. Heips! Mikä on tuon takin malli? Tosi kivan näköinen takki ja ajattelin yrittää etsiä sitä netistä, jos olisi jossain verkkokaupassa myynnissä 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM