Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sunday in New York!

Oltiin koko eilinen sunnuntaipäivä aamusta asti menossa. Ensin otettiin metro Union Squarelle ja käppäiltiin läheiseen IHOP:iin aamiaiselle. Otettiin puoliksi munakasrulla ja keko kurpitsapannareita (joku joulumaku vissiin) ja oltiin silmät soikeina kun saatiin vielä toinen samanmoinen keko normaaleita pannukakkuja vähän viiveellä munakasrullan kylkeen. Ei siis oltu tajuttu, että jo pelkkään munakasrullaan kuuluu pannarit. HUH. Mahat täynnä lähdettiinkin sitten kävelemään Union Squarelta alaspäin koluten liikkeen toisensa perään. Matti teki löytöjä ja minä keskityin lähinnä katselemaan. Tosin teki Matti minulle yhden joululahjaostoksen Adidakselta, mutta ne saan vasta jouluna, joten näette sitten! 🙂

Neljän pintaan hypättiin taas metroon ja ajettiin Brooklyniin. Olin katsonut meille Googlesta BBQ-paikan, mutta eipä löydetty sitä lopulta ollenkaan, vaan päädyttiin burgereille johonkin random hipsteripaikkaan ja tutustuttiin samalla kassapoikaan, joka kertoi opiskelevansa ihan huvikseen suomen kieltä. 😀 Ihme meininkiä. Yhtä vuohenjuustoburgeria ja bataattiranskalaisia myöhemmin jatkettiin matkaa Barklays Centerille, jossa alkoi kuudelta NBA-peli Brooklyn Nets vs. Detroit Pistons. Peli oli tiukka, mutta kyllähän Netsit sen lopulta vei. Meidän paikat oli ihan piippuhyllyllä (225 katsomo) ja oli kyllä aika ahtaat ja kuumottavat käytävät ja tuolit. Varsinkin meidän muutaman paperikassin kanssa…

Pelin loppuessa joskus ysin maita siirryttiin muutaman muun tyypin kanssa metroon ja ajattiin takaisin Manhattanille. Eilen illalla tuli valvottua ennätyksellisesti puoli kahteentoista ja tuossa puoli ysiltä kello pärähti soimaan, sillä kohta lähdetään Jersey Gardens Mallille shoppailemaan! Edessä siis bussimatka ja outlet-shoppailua. Saapa nähdä löytyykö mitään.

Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0223. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0228. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0230. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0236. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0243. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0255. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0265. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0270. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0275. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0317. Sunday New York DCIM100GOPROGOPR0333.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

  1. Kivalta näyttää lomakuvat! Upea pipo, kiva väriläiskä asuun kuin asuun, mistä oot sen hankkinut?

    0
    1. Kiitos! 🙂 Se on itse asiassa Bangkokin Forever 21:lta viime keväänä. Tykkään kovasti!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM