Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

City of New York

Täällä heittää kelit kyllä aika tavalla. Eilen oli tosi kylmä (nollaa ja tuulista) ja joulupäivälle puolestaan on lupailtu 15°C! No onneksi on toppatakkeja, joihin pukeutua! Eilen lauantaina mentiin shoppailemaan parit pakolliset hankintalistalla olleet jutut Matille, eli Oakleyn kustomoidut aurinkolasit ja laskutakki, joka sekin sattui löytymään Oakleylta. Samalla itsekin piipahdin tekemässä täsmäiskun Time Squaren Forever 21:n plussaosastolle ja ostoskoriin päätyi kolme mekkoa ja yksi jakku. Minähän olen liikkeellä kolmen mekon taktiikalla, joten nyt mekkovalikoimani tuplaantui.

Mullahan on ollut koko reissun kova yskä ja eilen sitten sain niin kovia yskäkohtauksia, että F21:n sovarissakin tuli myyjä koputtelemaan että ”Are you ok, miss?” Tultiin sitten suosiolla neljän aikaan Duane Readen kautta hotellille ja nappasin shotin ostamaani melko tujua yskänlääkettä. Nukahdin sitten pariksi tunniksi. Tarkoituksena oli lähteä Brooklyn Bridgelle, mutta koska oli niin kylmä ja meikä ei ollut ihan täysissä ruumiin voimissa, päätettiin tehdä iltatoimet ja painua suoraan pehkuihin. Äsken sitten herättiin yöunilta ja yskä, se mulla on edelleen, mutta kohta lähdetään aamiaiselle IHOPiin, Union Squarelle kiertelemään ja shoppailemaan katselemaan ja myöhemmin illasta vielä Brooklyniin Barclay Centeriin kattomaan vähän NBA-korista. Josko sitä sen Brooklyn Bridgen ja Manhattan skylinen siinä samalla reissulla katsastaisi.

Alla kuvia tuoreen Go Pro Hero 4 Blackin muistikortilta toissa illalta ja eiliseltä. 🙂

New York DCIM100GOPROGOPR0087. New York DCIM100GOPROGOPR0105. New York DCIM100GOPROGOPR0108. New York DCIM100GOPROGOPR0129. New York DCIM100GOPROGOPR0139. New York DCIM100GOPROGOPR0151. New York DCIM100GOPROGOPR0156. New York DCIM100GOPROGOPR0160. New York DCIM100GOPROGOPR0198. New York DCIM100GOPROGOPR0200. New York DCIM100GOPROGOPR0220.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Kauhee halu reissuun tuli yhtäkkiä, onhan siit kaks viikkoa kun palasin Losista! Ihana New York, varsinkin varmasti näin jouluna <3 Ja mekkoja ei ole ikinä liikaa!

  0
  1. Sillonhan se kovin hinku tulee aina kun on vasta vähän aikaa sitten palannut. Ainakin mulla! 😀 Joulu oli kyllä ihana New Yorkissa ja nyt on laitettava muutama mekko kiertoon, koska niitä alkaa ihan oikeesti olemaan jo liikaa! 😀

   0
 2. JOOOOOOOOOOOOO ihania kuvia!! <3

  0
  1. Hihii, kiitti <3!

   0
 3. New York ja joulu!!! Voi vitsit mun tuli niin kova ikävä tota kaupunkia, kun luin sun postausta ja kattelin kuvia. Oon viimeksi ollut Isossa Omenassa kesällä 2008, sitä ennen jouluna 2007. Taitas olla aika… Oon lähdössä Meksikoon ens kuun lopulla, niin rupesin tässä miettimään, et ”kun kerran siellä päin olen”, niin pitäiskö pidentää paluureissua ja tehdä pieni koukkaus! Iso muisku sinne, toivottavasti paha yskä ei yhä pahene. 😉

  0
  1. No nyt on todellakin aika! New York on niiiin ihana ja nyt on jo kaipuu takas! 😀

   Ja todellakin teet samalla koukkauksen, sehän on melkein matkan varrella! Ha!

   0
 4. Ihania kuvia. Nyt täytyis päästä Nykiin 🙂

  0
  1. Voin kyllä suositella lämpimästi! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM