Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kosmetiikkatuliaiset Sephorasta

Näitä kosmetiikkahankintojanihan toivottiin jo heti kun ehdin matkalaukkuni Suomen kamaralle laskea, mutta sanotaan näin, että tällä kertaa olin Sephoran ja muiden kosmetiikkahankintojen suhteen todella maltillinen. Kävin hypistelemässä tuotteita Sephorassa suunnilleen kymmenen kertaa, ehkä neljässä eri myymälässä, mutta kassan kautta poistuin vain kahdesti, keräten mukaan laitetun ostoslistan tuotteet ystäville ja hankkien muutaman kivan jutun joululahjaksi myös itselleni.

URBAN DECAY NAKED 3 -LUOMIVÄRIPALETTI. Urban Decay Naked Urban Decay Naked 3 2 Urban Decay Naked 2En omistanut ennestään yhtään kulttimainetta nauttivaa Naked-palettia, mutta tämä hiljattain ilmestynyt Naked 3 oli saatava. Sävyt taittavat tosi kauniisti roosaan ja näyttää iholta tosi kauniilta. Olen ehtinyt testata tätä vasta itse asiassa pariin otteeseen, mutta veikkaisin, että tämä taitaa olla vuoden 2015 arkimeikin kulmakivi nro.1. Josko sitä saisi tämän myötä vähän motivaatiota meikata muutakin kuin vain pikaisesti huulia…

BENEFIT CHEEKY SWEET SPOT -POSKIPUNAPALETTI Benefit Cheeky Sweet Spot Benefit Cheeky Sweet Spot 2
Benefitin tuotteet ovat aina olleet mieleeni, joten kun joulun kunniaksi viisi poskipunaa, aurinkopuuteri Hoola ja korostusväri Watt’s UP oli paketoitu yhteen peltirasiaan, en voinut vastustaa… Hämmentävintä tässä oli se, että sisästä löytyvästä ohjelehtisestä tekstit löytyivät myös Suomeksi! Hymyilytti tosin muutamakin eri suomennus, kuten Coralista ’Rion nautinnot’ (mikä?!?) tai Rockateur – Maineikas ja provosoiva poskipuna (ööö…). On tainnut olla Google Translator kääntäjällä vauhdissa! 😀

TARTE NATURAL BEAUTY -POSKIPUNATarte Natura Beauty BlushPeltisen poskipunarasian lisäksi päätin antaa myös kohutuille Tarten poskipunille mahdollisuuden, niinpä ostoskoriin valikoitui Amazonian clay 12-hour blush-poskipuna sävyssä ’natural beauty’. Tämä näytti myymälässä punaisemmalta (jonka vuoksi ylipäätään tartuin tähän), mutta osoittautuikin lopulta odotettua pinkimmäksi. No, eiköhän tälle käyttöä silti tule. Vielä en osaa oikein sanoa juuta tai jaata tämän poskipunan pysyvyydestä, mutta katsellaan! 🙂

Näiden lisäksi ostin lentokentältä ainoastaan kaksi MACin huulipunaa ja tietysti perus DUO-liimahankinnat ja muut ”vakihankinnat” Duane Readesta. Aika maltillista, vai mitä!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

  1. Oijoi, tuo Benefitin laatikko näyttää syötävän hyvältä! Rock ja Bellabamba eivät ole tuttuja, mutta kaikille muille lataan ison peukun. 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM