Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Millanen joulukalenteri sulla on?

Mulla nimittäin on kaksi.

suklaakalenteriArmas äitini ostaa meille kaikille joka vuosi suklaakalenterit ja ei todellakaan mitään konvehti/kinder/hifistelykalentereita, vaan nämä halpikset joissa suklaa maistuu sille aidolle ”joulukalenterisuklaalle”. Minä saan aina yleensä punasävyisen ja Matti sinisävyisen, näin tänäkin vuonna. Näitä on tullut siis syötyä 30 vuotta. Yleensä kalenteri tulee postissa, mutta tällä kertaa saatin ne jo, kun oltiin joulunvietossa mökillä. Tänä vuonna homma menee näköjään vähän erikoisessa järjestyksessä, mutta menköön! Vaihtelu virkistää ja saan varmaan avata kaikki luukut ennen Nyciin lähtöä? 😉

#yvesrocherxmas kosmetiikkakalenteriToinen kalenteri puolestaan on kosmetiikkakalenteri, jonka sain täytenä yllätyksenä Yves Rocherilta. Laatikosta kuoriutui narua, 24 pyykkipoikaa ja 24 numeroitua pussia, jotka pitävät sisällään kosmetiikkayllätyksen jokaiselle päivälle. Tekisi mieli avata kaikki pussukat samantien, mutta olen ainakin toistaiseksi pitänyt pintani ja aloitan tänään kiltisti ykkösestä. Virittelin kalenterin meidän keittiöön ja nyt on ainakin joka päivälle odotettavaa. Tämä kalenteri on muuten loistava idea toteuttaa ihan kotosallakin, esim tyttöystävälle tai vaimolle! Uskon, että moisella olisi jo samantien joulurauha turvattu!

Millanen joulukalenteri sulla on?

Yves Rocher -joulukalenteri blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Joulu <3
  Kalenteri on tänäkin vuonna partiolaisten kalenteri, kun tuo varalapsi niitä myy
  Ekasta luukusta kuoriutui miehen mukaan "orava, joka pitelee lilaa vihtaa" :DD Mut mä kyllä luulen, että se on hyasintin kukinto. (Ja anteeksi, jos spoilasin jonkun ekan kalenteriluukun!)

  0
  1. Hahaha!

   Partiolaisten kalenteri on kyllä aina kiva. 🙂

   0
 2. Hih, ihana perinne. Ostan joka vuosi itselleni partiolaisten joulukalenterin, se mulla on tänäkin vuonna. Viime vuonna ostin itselleni ciaten kynsilakka kalenterin ja oli kyllä ihana. Tänä vuonna sen hinta vaan sattui olemaan 70e, että ei ihan mennyt budjettiin 😀 poikaystävälle oon tehnyt itse kalenterin, minne sitten laitan joka päivä uuden karkin tai mitä ikinä keksinkin. 😀

  0
  1. Oiii, se kynsilakkakalenteri! 😛

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.