Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maalia, tapettia ja yksi uusi kylppärin ovi!

Ai että mä olen sippi! Ollaan puuhattu kotona taas koko päivä ja uuden ilmeen ovat saaneet niin alakerran kirjahylly, kuin yläkerran seinäkin. Kerroinkin jo, että viime viikonlopun suunnitelmana oli maalata ja tapetoida, mutta päädyttiinkin siirtämään jälkimmäistä suosiolla viikolla eteenpäin, parin aika olennaisen asian, kuten hiekkapaperin puuttuessa, joten tänään ohjelmassa oli (Matin vihaamaa) tapetointia!

DSC_0008

Pari viikkoa sitten kirjoittelin, kuinka kaikki ei (remontissa) aina suju kuten kuvittelisi, joten viikko sitten siihen kylpyhuoneen kellastuneeseen kattoon (johon se Supi saunavaha ei purrut) päädyttiin vetämään Tikkurilan valkoinen puolihimmeä Luja -maali. Peitti tosi hyvin kahdella kerroksella, sopii märkätiloihin mainiosti ja sisältää myös homeenestoainetta, joka toki on aina kosteissa tiloissa hyvä juttu.

DSC_0013 DSC_0018

Katosta tuli tosi hyvä ja ilmeestä heti yhtenäisempi. Päädyttiin sitten vielä listoittamaan kylpyhuone saunasta yli jääneillä mustilla listoilla (kuva alempana).

DSC_0135

Tälle viikonlopulle viimeiseksi agendaksi sitten jäikin se tapetointi ja kuten remontissa aina (ainakin meillä) on tapana, muutoksia tulee jopa viime hetkillä. Päädyttiinkin työhuoneen sijasta vetämään tapetti tuohon portaiden yläpäässä sijaitsevaan seinään, jossa sijaitsee myös kylpyhuoneen ovi. Tuo seinä on jo pitkään kaivannut jotain uutta ja tällä kertaa Hang It All-naulakko sai väistyä tapetin tieltä.

DSC_0145

Tässä näkyykin jo se uusi ovi, joka asennettiin sillon parisen viikkoa sitten. Ja oven takana tietysti kylpyhuone, pesutorni (I love kuivausrumpu!), säilytyskorit ja suihkuseinän takana suihku.

DSC_0156

Tämä ovihan oli tähän ihan nappivalinta. Tuo taulukollaasi löytyy meidän portaikosta.

DSC_0163

Tapettiahan arvuuttelin jo ekassa kampanjapostauksessani ja valintanihan oli tuo Marimekon mustavalkoinen Bottna-tapetti, jota tilattiin kaksi rullaa. Lisäksi liisteriksi valikoitui Kiillon 10 litran valmisliisteripänikkä. Huvittavinta oli se, että keväällä ihastuin erääseen taloon, mutta se poistui yhtäkkiä myynnistä, kunnes taas palasi kesällä eräänä perjantaina myyntiin. Viikonlopun asiaa mietittyämme soitin seuraavana maanantaina myyjälle kuullakseni, että talosta oli kaupat tehty juuri edellisenä päivänä. Kyllä muuten harmitti! Olin tallentanut onneksi kuvat talosta koneelleni ja vasta tämän tapetin tilattuani hoksasin, että siellä oli yhdessä huoneessa ollut juuri Bottna-tapetilla tapetoitu seinä! Kun en kerta sitä taloa saanut, niin sainpa nyt edes tapetin…

DSC_0180 PlusMimmi Kylpyhuone

Ja sitten se lupaamani kurkkaus valmiiseen kylppäriin. Kuvaaminen osoittautui ajateltua haastavammaksi, sillä linssi ei taipunut kovin laajoihin kuviin. Saunan ja kylppärin välillä on siis tuo lasiovi ja ikkuna, suihku puolestaan löytyy tuolta oikealta.

DSC_0196

Tästä näkee sen mustan listan, jota päädyttiin laittamaan myös kylpyhuoneen puolelle. Lisäksi valaisimeksi päädyttiin simppeliin Osramin LED-valaisimeen, jätetään ne valohifistelyt suosiolla muille!

PlusMimmi Sauna

Tässä puolestaan kurkistus saunaan, jossa siis valkeaksi Supi saunavahalla käsitellyt lauteet, mustat seinät ja katto, korkea kiuas (vasemmalla) ja L:n muotoiset lauteet.

PlusMimmi kylppari

Siellä eräs punaposkinen remppamimmi DO WHAT YOU WANT-paidassaan! 😀 Olen kyllä ihan tosi tyytyväinen meidän kylppäriin ja saunaan. Niistä tuli juurikin sellaiset kuin haluttiin.

Marimekko Bottna tapetti

Vielä se kylpyhuoneen ovi koko komeudessaan.

Marimekko tapetti

Ja tietysti Bottna-tapetti seinässä. Siitä tuli aivan täydellinen, vaikka saatoin saada pienen paniikin siinä kahden vuodan jälkeen, että tapetointiinko tosiaan juuri koko tapetti väärinpäin. Onneksi Googlen kuvahaku paljasti, että tapettia löytyy kodeista molemmin päin, huh! 😀

Että tämmöstä jälkeä tämän kampanjan myötä tuli kotiin sekä kylppäriin, että keittiöön meiltä amatööreiltä. Jos me kerta osataan, niin osaa kuka tahansa. Mitäs sitä seuraavaksi rempataan? Ehkä vihdoin nuo pitkään TO DO-listalla olleet kaiteet? 😉

Muistakaahan käydä äänestelemässä parhaita sisustusniksejä kampanjasivulla.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Toi kylppäri! <3______<3 aivan ihana!

  0
  1. Minäkin tykkään! Lähes unelmieni kylppäri, tosin amme puuttuu! 🙂

   0
 2. hannyliinu says: Vastaa

  Moi, nyt on pakko kysyä saunan mittoja, ei näytä hirveän isolta, mutta L:n malliset lauteet mahtuu. Omaan saunaan on myös harkinnassa mutta oon miettinyt että tuleeko meidän mini sauna liian ahtaaksi.. Eli jos voisit kertoa teidän saunan mitat? 🙂

  0
  1. Noniin, sain vihdoin mitattua saunan. Eli 135 x 230. Meillä oli todella erikoisesti aikaisemmin laude (johon mahtui kaksi) tuolla 135-seinustalla ja kiuas tuolla monen metrin päässä vastakkaisella seinällä. Ei kerrassaan mitään järkeä ja nyt mahtuu isompikin porukka huomattavasti mukavemmin istumaan. 🙂

   0
 3. Heidi. P says: Vastaa

  Tosi hienon näköistä olette saaneet aikaiseksi. Kuule, vielä jos pystyt, niin voisitko kuvat vielä tuota sauna kokonaisuutta ja pesutilaa. Tiedän ettei kamera taivu mahdottomuuksiin, mutta meille on ajankohtaista kylppäriremontti ja koko on suunnilleen sama mikä teillä on. Ja värimaailma on sama mistä pidämme. Kiitos ihanasta blogista. I like it. <3

  0
  1. Kiitos! 🙂 Joo, mulla oli tässä jo käytössä kaikista laajin linssi, mutta ainakin yksityiskohtia voisi saada vielä paremmin kuvattua jossain vaiheessa. Kiva että inspiroi, sekä kylppäri, että blogi! 🙂 <3

   0
 4. Hyvältä näyttää! Sen verran on pakko antaa rakentavaa palautetta kuvista, että pöntön kansi kiinni kuvatessa! Yllättävän usein esim. myytävien asuntojen kuvissa on vessanpönttöjen kannet auki. Joidenkin mielestä ehkä pikkumainen kommentti, mutta minun mielestäni tällaiset pienet seikat ovat osa huolellisuutta ja ”piste i:n päälle”.

  0
  1. Hehe! Kiitos palautteesta S! 😀 Minulle oli jotenkin itsestäänselvyys, että pöntön kansi taas on auki, näytti ehdottomasti paremmalta (kuvasin molemmin) ja oikein vartavasten vielä avasin sen. Kuurasin toki pöntön ennen kuvaussessiota, joten siltä osin jotenkin tuntui luontevalta laittaa se auki. Meillä ei näköjään oo mitään salattavaa! 😉

   0
   1. Kukin tyylillään, se sallittakoon! 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM