Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Snake & Leopard

Tänään seikkailtiin palaverin merkeissä Espoossa ja tuolla parin tunnin mittaisella kotiseuturetkellä napattiin myös nämä kuvat marraskuisessa talviunilleen jo hiljalleen vetäytyvässä luonnossa. Asuna minulla oli tuplaeläintä käärme- ja leokuosin muodossa, niin ja kaiken kukkuraksi muutama kerros lämmikettä toki tuossa päällä pitämässä tyttö lämpimänä. En olekaan esitellyt uusinta suosikkiani, JUNAROSE:n karvaliiviä, jota käytän kevyempien takkien kaverina näillä keleillä, kun nahkatakkikin on suutarilla paikattavana. Liivi ei nyt kuviin päässyt, katsellaan sitä joku toinen kerta.

Neule – Cardigan JUNAROSE (L) // Mekko – Dress ASOS Curve (UK22) // Leggings Piruetti // Kassi – Bag Becksöndergaard // Boots DR Martens (40)
Junarose Midi cardigan PlusMimmi 2 Junarose Midi cardigan PlusMimmiElodi DetailsBoots

Näiden tämänpäiväisten lainakenkien tarina onkin jo aivan omansa. Tulin nimittäin tänään työpaikalle tuttuun tyyliin lenkkareissa, mutta työkaverini Elsa ihastui jalassani olleisiin Adidas ZX Fluxeihini niin, että lähes repi ne itselleen. Tepastelin siis loppupäivän tänään ihan kirjaimellisesti Elsan saappaissa ja äsken tein päätöksen, että ne lenkkarit saavat jatkossakin täyttää Elsan kenkähyllyä. Ovat nimittäin minulle puoli senttiä liian pienet ja Elsan vähän pienempään jalkaan puolestaan aivan täydelliset. Tämän kuului siis mennä näin ja saahan nuita lenkkareita uusia ja oikeassa koossa kaupasta. 🙂

Neule, leggarit ja kassi blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Omalla puolella kirjoitin kuosien yhdestelystä ja työvaatetuksesta. Ei se sullakaan ihan kaikista tapettimaisin oo, jos vielä yhdistäisi ne lenkkarit tuohon!

  0
  1. Ei meidän onneks tarvii tapettiin sulautuakaan. Näin oon ymmärtäny. 😀

   0
 2. Kiva kokonaisuus. Tykkään noista kengistä, kelpais munkin kaappiin 🙂

  0
  1. Kiitos! Joo ne oli kivat, tosin alkoivat siinä sitten päivän mittaan hieman hiertää, kuten Martenseilla on tapana. :/

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM