Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lupa loukata?

Viikonlopun Pariisin reissu ei totisesti ollut mitään asukuvien juhlaa. Oltiin liikkeellä ainoastaan käsimatkatavaroilla ja mukana oli samoja tuttuja vaatteita mitä olen pitänyt koko kesän, mm. tuo kuvan Forever 21:n plussapuolelta ostamani hihaton valkoinen asteekkikuvioinen mekko. Tämä mekko on ehdottomasti ollut kesän 2014 lempimekkoni. Ostin mekon alkukesästä ja ennustin siitä tulevan yksi kesän käytetyimpiä. Oikeassa olin.
Vaikka pidän mekosta ihan hurjasti, saan se päällä painooni liittyvää kommentointia aivan liian usein. Kokoani on tässä mekossa päivitelty kesän aikana ääneen mm. Ruisrockissa, olen kuullut lempimekossani Hakaniemen metroaseman liukuportaissa miesporukalta tokaisun ”No huh huh miten iso perse” (tulkitsin, että tämä kommentti oli negatiivinen :D) ja Pariisissa minun ja Pepin perään huudeltiin Eiffelin liepeillä BIG BIG BIIIIG! Ei kivaa.
Mieleni on väistämättä kääntämässä tätä mekkoa sinne negatiivisen vaatteen puolelle, enkä kohta halua pukeutua siihen, sillä yhdistän kaikenlaisen negatiivisen ulkonäköaiheisen kommentoinnin automaattisesti tähän lempimekkooni, sen verran usein olen moista parin kuukauden aikana osakseni juuri tässä mekossa saanut. VAIKKA minähän en välitä, mitä muut ajattelevat pukeutumisestani, eikä mekko ole tippaakaan millään tavalla provosoiva, silti mieleni on tekemässä tepposet, vaikka kuinka taistelen vastaan. Eihän niitä negatiivisia ja asiattomia heittoja ole ikinä tuntemattomilta kiva kuulla. Asia kun nyt vaan on niin, että joitain vain tuntuu suunnattomasti ärsyttävän ja ahdistavan se, että olen lihava ja olen pukenut päälleni XXL-kokoista, pienikuvioista ja jotain muuta kuin mustaa.
Ensi viikolla mekko pääsee Roomaan, katotaan mitä italiaanot minusta ja mekostani tuumaavat… Ehkä poltan mekon ja siihen liittyvät negatiiviset muistot suosiolla reissun jälkeen? Tai sitten vaan jatkan ihmisten ärsyttämistä lempimekossani ensikin kesänä!
Mimmi
Mekko Forever 21 + (2XL)
Mitä ajatuksia tuntemattoman ihmisen ulkonäön kommentointi teissä herättää?
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Toi on just ihan sairaan ihana mekko! Ei saa polttaa.

  0
 2. Näytät upealta, kuten aina <3

  0
 3. Elä ny misää nimes polta vaa näytä nokkaa negakommenteille! Itekki saanu kuulla negatiivisia kommentteja pukeutumisesta, kaikista vaatteistani, itseasiassa mutta tässä mä edelleen niissä porskuttelen. Eli elä anna niille valtaa. 🙂 Pukeudu missä tunnet olosi hyväksi.

  0
 4. Pirjo Autio says: Vastaa

  Sä oot niin upea ja kaunis nainen, että et missään nimessä saa polttaa lempimekkoasi! Jos jotain ärsyttää niin anna ärsyttää! Ylväästi vain eteen päin ja ylpeänä siitä, että olet aito, upea ihminen:)

  0
 5. Lupa loukata? Ei kellään!
  Uskon niin lujasti siihen, että ihminen on kaunis kantaessaan vaatetta itseluottamuksella, rakkaudella ja pienellä lällättely-asenteella niitä loukkaajia kohtaan. Mä liputan siis sun viimeiselle lauseelle, keep on going!

  0
 6. Toi on kaunis mekko ja sä olet nätti kuin nappi.

  0
 7. Minun mielestäni kenenkään ulkonäköä ei todellakaan tule kommentoida ääneen!! Minulla on monenkokoisia ystäviä ja valitettavasti muutamalla on ollut painoon liittyviä ongelmia. Hyvä ystäväni sairasti anoreksiaa usean vuoden ajan ja muistan kun olimme kerran kävelyllä ja vastaantulleet meitä nuoremmat miehet huusivat ”hyi hitto, kannattaa nyt varmaan lenkkeillä jos on jo tuollainen luuranko”. Ystäväni purskahti kyyneliin ja minusta tuntui tämän jälkeen todella pahalta. Toinen ystäväni sairastaa veritautia, jonka vuoksi syö paljon erilaisia lääkkeitä. Hän on lääkkeiden syömisen aloittamisen jälkeen lihonut yli 20 kiloa ja kuulemma ihmiset voivottelevat hänelle päin naamaa miten harmi kun hän on lihonut kun oli ennen niin kaunis. Menkää siis ihmiset ihmeessä itseenne, miten röyhkeää kommentoida yhtään keneenkään ulkonäköä!! Vaikka olisikin kyse täysin terveestä ihmisestä ja hänen päätöksestään olla iso tai pieni, ei se kuulu yhtään kenellekään eikä ole keneltä muulta pois!! Minä aion ainakin opettaa tyttärelleni, että ihmisiä on jokaista kokoa, väriä ja muotoa, mutta kaikki ovat samanarvoisia ja sisin on se joka merkitsee!!

  0
 8. Pakko sanoa että kun tuntematon ihminen alkaa arvostelemaan kokoani niin se tuntuu tosi pahalle. Joskus tekis mieli vajota maan alle. Ja mikä on yhtä paha niin se kun joku mittailee sua katsellaan päästä varpaisiin. Aina ei tarvita niitä sanoja toisen loukkaamiseen. Mutta Mimmi sä oot kaunis ja mikä parasta, uskallat olla oma itsesi. Jatka lempimekkosi käyttöä ja ole ylpeä jokaisesta muodostasi. Ketään meistä ei ole samasta puusta veistetty. Erilaisuus on rikkaus. ♡

  0
 9. Pistää vihaksi kaikenlainen ventovieraiden kommentointi ulkonäön osalta, en ymmärrä miten taukki pitää olla, että pitää laukoa loukkaustarkoituksessa mielipiteitä toisista ihmisistä. Älä polta lempimekkoasi, vaan keksi sen sijaan jotain kipakkaa vastakommenttia hölmöläisille..

  0
 10. Siis uskomatonta???!! NAURETTAVAA!!! Sulkis silmänsä jos on heille niin kauheata katseltavaa! Kun minä lihoin niin se oli muille kova paikka. Aina piti tuoda esille se että kuinka olen lihonnut, ihan ku en itse sitä tietäisi! En tiedä ovatko ihmiset niin pinnallisia, tyhmiä vai eikö heillä ole mitään käytöstapoja?! Minulle ei kuuluu muiden painoindeksiksi enkä välitä onko joku lihava, laiha, vihreä vai keltainen!

  0
 11. Killabee says: Vastaa

  Voi nainen ihanainen! Tuli niin surku kuin luin tämän. Sinä olet ihana, mekko on ihana, mekossa ei ole vikaa eikä ole sinussakaan! Meitä on moneksi ja hyvä niin. Sä olet Mimmi upee giltsi FO SHO!

  0
 12. anninadia says: Vastaa

  sinun mekko on upea ja sinä olet upea. piste.

  0
 13. Mekko on aivan ihana ja sinä sen sisällä ❤️

  0
 14. Näytät erittäin upealta tässäkin mekossa! Mekko on tosi pähee!

  Pöyristyttävää, miten ihmiset on ääliöitä ja huonokäytöksisiä.

  0
 15. Älä välitä tuollaisista ihmisistä jotka heittää herjaa sinulle! Sinä olet niin kaunis minun mielestäni, ja en ole ikinä ajatellut mitään negatiivista sinun painoasi kohtaan! Sinä olet sinä. <3

  0
 16. Mä ruodin ihmisten ulkonäköä päässäni ja välillä selän takanakin oikein mielelläni, mutta samaan aikaan se on minusta väärin. Ainakin se on väärin, jos sitä tekee ihmisen kuullen. Eihän sitä omille esteettisille mieltymyksilleen mitään voi (ainakaan kovin nopeasti), mutta vähintä mitä voi tehdä, on pitää turpansa kiinni ulkonäkökommentoinnin suhteen. Tavallaan sama koskee niitäkin tilanteita, joissa toisen ulkonäöstä sanoo jotain nättiä. Siinäkin tilanteessa sitä ottaa itselleen luvan arvostella toisen ulkonäköä.

  0
 17. Panniina says: Vastaa

  Olet mielestäni upea ja ihana nainen juuri tuon kokoisena kuin olet. Mekkokin on ihana. Sinä vain yksinkertaisesti näytät siinä isommalta kuin olet. Kaikella rakkaudella. Mutta mitä väliä! Rakkausmekko on Rakkausmekko. Pidä sitä päällä niin paljon kuin tahdot. 🙂

  0
 18. Jaan ajatuksesi, itse saan pukeutumisestani myös katseita, suoraanhan kukaan ei uskalla sanoa, että miksi iso nainen pukeutuu ”normaalin näköisiin vaatteisiin”. Tai ainahan noita perään huutelijoita on… 🙂 Suomessa tätä ajatusmaailmaa ei jaeta, vaikka isoille tytöille kuitenkin täälläkin myydään normaaleita, hyvin istuvia vaatteita ja joskus ne jopa saattavat olla seksikkäitä!! Tosin, olen hirveän pahoillani siitä, että Junarosen myyminen on loppunut Jumbossa sekä Ideaparkissa, ilmeisesti sitten isot tytöt eivät halua pukeutua muodikkaasti tai mainonta ei kohdannut kohdetta.

  0
 19. Nimetön says: Vastaa

  Et varmasti polta! Oon oppinu sulta niin paljon itsevarmuutta ja hyvää asennetta, et en kestä jos nyt teet jotain tollasta.

  Jatkat muitten ärsyttämistä! Ite oon ainaki käyttäny eniten just niitä vaatteita, mitkä päällä on saanu kommenttia ”hyi %&(# mikä läski, miten ton kokonen tyttö kehtaa ees liikkuu ulkona tollasissa vaatteissa.” Parast antaa heidän pilata päivänsä murehtimalla, ja jatkaa ite upeet päivää sun lempivaatteissas (joissa näytät upeemmalta ku haukkujat tulee ikinä missään näyttämään)

  0
 20. Mielestäni on todella tökeröä käytöstä mennä kommentoimaan tuntemattomien ihmisten ulkonäköä, etenkään negatiiviseen sävyyn! Jonkun lapsen kommentin saatan ymmärtääkin, kun ne ei niin ajattele mitä suustaan päästävät mutta aikuiset ihmiset..päivitelkööt mielessään jos siltä tuntuu mutta ei ääneen.
  Miulle opetettiin jo pentuna kotona että jos ei oo mitään hyvää sanottavaa niin älä sano ollenkaan.

  0
 21. Argh! Niin tuttua. Vaikka Pariisi oli tosi ihana paikka, missään ei ole hetkeen huudeltu perään ulkonäköä kommentoiden, niin kuin siellä – ihme juttu!

  0
 22. En ole ennen kommentoinut tänne mutta nyt täytyi tulla avaamaan sanainen arkkuni. Itse olen reilu 30 kiloa ylipainoinen, ja monta kertaa olen saanut tuntemattomilta negatiivisi kommentteja tai ”hei sinä läski siellä” huuteluita. Ja aina ne kirpaisee.

  Viimeisin tapaus ei ollut suora viittaus painooni mutta luultavasti sai lisää puhtia siitä, että olen ylipainoinen. Olimme normaalipainoisen ystäväni kanssa baarissa tanssimassa, kun joku humalainen mies tuli tanssimaan siihen lähelle ja koitti hiplata ystävääni käsivarresta yms. Tomeranatyttönä sain siitä sitten tarpeekseni ja vedin ystäväni tanssimaan toiselle puolelle ja oman selkäni hänen ja herra lähentelijän väliin. Kuulin sitten kuinka tämä jumalan lahja naisille sanoi ystväilleen ”toi akka on vaan kateellinen kun se ei saa mitään huomiota”. Sekin jo tuntui pahalta. Ihan kuin minä omaa läskin ja näin ollen ilmeisesti epäviehättävän akan kateudella suojasin paremman näköistä ystävääni kähmijältä ihan vain sen takia että en itse päässyt humalaisen ääliön kähminnän kohteeksi. Jälkeenpäin minua onneksi lähinnä vain huvittaa koko juttu.

  Huh, tulipa pitkä kommentti 🙂 Ei ollut ihan näin pitkää romaanita tarkoitus tänne kirjoittaa. 😀

  0
 23. Nimetön says: Vastaa

  Jotenkin todella raivostuttavaa ja samalla helpottavaa (syyllinen olo) että en ole ainoa nainen maailmassa, jolle on kommentoitu painoon liittyviä asioita ääneen, tuikituntemattomat (Goalla: eikö ole raskasta olla noin iso, onko sinun vaikea kävellä), tutut (sinulla on ihan nätti naama isoksi tytöksi), baarissa kuultua (oletko koskaan ajatellut osallistua suureen pudottajaan) ja ne lukuisat naureskelut, katseet ja huudot: läski, levee perse ja mitä kaikkea. Baarissa kun joku tulee tätä jumalatonta tankkeria iskemään!! eikä tämä innostu (oletus tietenkin että iso nainen ottaa kiitollisena vastaan sen, kenet saa) saa haukut päälle, painosta tietenkin.

  Mikä oikeus ihmisillä on sanoa noin? Olen jotunut kovettamaan itseäni ja olemaan ilkeä takaisin, ja väittämään kaikille että eihän tuo mitään, mutta kyllä se tuntuu. Sä olet kaunis nainen ja se, että sullekin on noin sanottu tarkoittaa sitä, että tässä voi olla vaikka mikä missi ja silti kuulisi paskaa. Naisia arvostellaan. Oletko koskaan kuullut että naisporukka naureakelisi isolle miehelle noin, en mäkään. Nainen on esine ja koriste ja se pätee niin meillä kuin muuallakin, tosi harmi.

  0
 24. En ymmärrä, kuinka jotku ihmiset kuvittelevat, että on jotenkin ok kommentoida muiden ulkonäköä tuolla tavalla. Tosi surullista, että sellaisia törppöjä on, ja vielä surullisempaa on se, kuinka paljon ne usein ajattelemattakin lauotut kommentit moneen vaikuttavat. Itse olen usein kokenut vastaavaa, ja työssäni tapaan päivittäin ihmisiä, jotka eivät uskalla pukeutua niin kuin haluavat, koska pelkäävät muiden reaktioita.

  Älä missään nimessä hankkiudu mekosta eroon – sä olet suunnannäyttäjä, ja sinä jos kuka saat meidät muut suomalaiset pullukat uskaltautumaan ulos niistä mustista teltoista! Eikä mekossa edes ole mitään vikaa, se on aivan ihana.

  Olet upea tuo mekko päällä ja missä tahansa muussakin vaatteessa! Muista se!

  0
 25. Minusta ei todellakaan ole aikuisen sivistyneen ihmisen käytöstä huudella kenellekkään ihmiselle yhtään mistään, kertoo paljon enemmän huutelijasta kuin huudeltavasta… Ja minusta on ihanaa, että uskallat olla oma itsesi ja pukeudut niin kuin haluat! Siihen sulla on yhtä paljon oikeus kuin ihan jokaisella ihmisellä tällä pallolla. Ymmärrän toisaalta että negatiiviset kommentit vaikuttavat mieleen, ettet välttämättä halua pukeutua enää siihen vaatteeseen joka on päällä ollut kommentteja saadessa. Mut mun mielestä näytät upeelta ja tyylis on ihana, älä muutu!! 🙂 Rokkaa lempparimekkos niin kuin tähänkin asti ja haistata huilut huutelijoille!

  0
 26. Et to-del-la polta! Mekko on kaunis, kantajansa vielä kauniimpi.
  Piste. Ei, vaan huutomerkki!

  0
 27. Kateellisten panettelua! Näytäthän tuossa mekossa älyttömän hyvältä 🙂 Kaunis mekko kauniilla ihmisellä.

  Mutta satuttaahan se, pahastikin. Huutelu, kommentointi, katseet yms. Olen kyllä törmännyt myös ”pienten” ihmisten ulkonäön kommentointiin, mikä ei ole sen kauniimpaa kuin se, mikä kohdistuu meihin isompiin ihmisiin. Surullistahan se on, tarve tehdä toisesta ”ruma” – nostaako se omaa arvoa vai mitä? Siihen en vastausta tiedä. Olen joskus verbaalisesti vetänyt turpaan kommentoijia, mutta todennut että se ei tee omasta olostani yhtään sen parempaa. Joten jätän ne huutelijat omaan arvoonsa. Point being – ole ylpeästi kaunis ja annetaan huutelijoiden huudella, se kertoo jotain heidän kauneudestaan (ainakin sisäisestä).

  0
 28. Tuo on aivan ihana mekko! Ja olet todella nätti se päälläsi!

  0
 29. Voi Mimmi kulta. Jos olisit tässä niin halaisin sinua ja sanoisin, että anna palaa vaan entiseen malliin ja käytä just niitä vaatteita mitä haluat. Sä olet kekseliäs ja rohkea pukeutuja ja sellaisille aina huudellaan – jos ei julkisesti niin somessa, olipa paino mikä vaan. Erityisesti kahta ihmisryhmää soimataan erityisesti: lihavia ja keski-ikäisiä tai sitä vanhempia, mikäli he pukeutuvat ohi normin eli””liian paljastavast”” tai””liian nuorekkaast”” Tietenkin huutelut ja kommentit voi jättää omaan arvoonsa, mutta kyllä ne satuttavat, ei sille voi mitään. Mutta usko Mimmi, että on tosi paljon ihmisiä joille olet ihana, rohkaiseva esimerkki ihmisestä, joka elää niin kuin haluaa ja toteuttaa omat unelmansa. Yritä olla välittämättä pikkusieluisista tylsimyksistä ja painele menemään lempimekkosi helmat hulmuten 🙂

  0
 30. Ihana mekko ja näytät siinä tosi hyvältä! Mä uskon, että monella ns. normaalikokoisella naisella on niin kovia komplekseja omasta painostaan ja ulkonäöstään, että niitä ärsyttää, kun huomaa jonkun olevan noin sinut itsensä kanssa vaikka on plussakokoinen. Tollanen huutelukin kertoo vaan huutajan itsensä olevan aika idiootti. Vai tulisiko jollekin normaalille, itseensä tyytyväiselle aikuiselle mieleen tehdä moista? Tuskinpa!

  0
 31. Järkyttävää miten julmia me ihmiset ollaan!! Mekko on oikeen kaunis, sinusta puhumattakaan ♡

  0
 32. maikkuli says: Vastaa

  Siis mitä helkuttia..mikä ihmisiä vaivaa 🙁 mekkosi on kaunis eikä mielestäni korosta tai kasvata kokoasi. Todellakin jatkat lempimekkosi pitämistä.

  0
 33. Et ole mikään ruma tuossa mekossa.!? Ihan julmaa kommenttia olet saanut turhasta. Sanomisen olisin ymmärtänyt jos joku tiukka pieni minihame olis päällä 😀 ja verkkosukkahousut jne 😀 mutta hei tuo mekko on tosi nätti ja sopii sulle. Jotkut kommentoi itsevarmoja isokokoisia aivan kuin yrittäisivät heidän itse tuntoa :-[ älä semmoisesta välitä, ovat aina sua huonompia kun kehtaavat olla noin pinnallisia ja lapsellisia. Oot ihana <3

  0
  1. Pieni tiukka minihame ja verkkosukat eivät myöskään oikeuta kommentointiin. Toisia ihmisiä ei saa kommentoida ikävästi ikinä. Kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja pukeutua miten haluavat. Siihen ei tarvita toisten lupaa.

   0
 34. Mua suututtaa tällanen! Mä oon kans saanu kuulla tuntemattomilta (miehiltä) mm. että ”onpas täällä liikenteessä paksuja naisia”. Jonkin aikaa sitten puin päälleni oranssin tiukan trikoomekon josta ajattelin että näytänpä paksulta tässä (oon vähän aikaa sitten synnyttäny, joten epävarmuutta on ollu ilmassa), ja sit mietin että perkele, mä oon just synnyttäny, miks mun pitäs miettii semmosia. Sit kaupassa sanon mun isälle että ”mä oon nyt liian nälkänen tollasille vitseille” johon tuntematon mies sanoo ”no onhan sulla tota massaa mistä ottaa”! Uskomatonta!!! Sit ku suutuin sille se sanoo et hei vitsi vitsi. Kyllä, mua nauratti kans ihan hirveesti.

  Sä näytät kyllä upeelta tossa mekossa, et en kyllä tajua mikä oikeus muilla on kommentoida ääneen tollasia idioottimaisia kommentteja!

  0
 35. No onpa törkeää!!! Toi mekkohan sopii sulle minusta tooooodella hyvin ja olet kaunis siinä!!!!!! Älä usko muuta. Piste!
  Tiedän että tuollainen kommentinti tuntuu ikävälle. Itsekin olen isokokoinen eikä tuollaiset kommentit helpota oloa. Aina ei osaa suodattaa…
  Kenelläkään ei ole oikeutta olla ilkeä toiselle. Ei kenelläkään.

  0
 36. Kenelläkään ei ole lupa loukata. En voi käsittää miten aikuiset ihmiset kokevat saavansa tuolla ulkonäön, oli se sitten paino, hiustyyli tai pukeutumistyyli, negatiivisellä kommentoinnilla niin kovalla äänellä, että kohde varmasti sen kuulee. Hyvin lapsellista käytöstähän se on!
  Eihän niistä pitäisi ottaa itseensä…
  Itse olen myös plus-kokoinen ja olen välillä kuullut painosta kommentointia. Ja täytyy kyllä myöntää, että kyllähän se jää mieleen ja tulee paha mieli.
  Itse kuitenkin kuljen monesti kuulokkeet korvissa, niin muiden höpinöitä ei sitten kuule.

  btw mun mielestä toi mekko on supermakea, älä polta sitä 😀

  0
 37. Huudelkoot mäntit mitä huutelee! Näytät söpöltä niinku aina.

  0
 38. Heidi. P says: Vastaa

  Et todellakaan polta mekkoa. Ja olet kaunis ja upea ihminen. Älä anna huutajien loukata sinua ja aiheuttaa ikäviä tunteita. Jos se jota kuta häiritsee, menköön itseensä. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Ja jatka samaan malliin, ollaan sellaisia kun ollaan ja ylpeitä siitä.

  0
 39. Se kommentoijien typeryys laittaa miettimään. Minä ainakin olen saanut sellaisen kotikasvatuksen ettei ketään nimitellä. Sen olen myös yrittänyt siirtää pojalleni.
  Itse olen juurikin päättänyt (nyt viisikymppisenä) ruveta pukeutumaan sisäistä minääni kuunnellen. Se tarkoittaa rönsyilevämpää värien ja kuosien käyttöä. Olen iso ja olen ajatellut, että sitten kun saan hieman painoa pois niin sitten…
  Aion olla tästä edespäin värikäs ja näyttää ulospäin sen miltä minusta tuntuu.
  Älä anna itsevarmuutesi horjua noiden junttien kommentoinneista tai huuteluista.

  0
 40. Aivan hirveää, miten ihmiset voi olla noin julmia! Minun mielestäni olet kaunis ja todella ihastuttava ihminen. Tiedän, että vaikka kuinka yrittäisi olla välittämättä, niin kyllä nuo haukkumiset jäävät mieleen pyörimään. Olenhan itsekin kokenut tuota samaa, mutta eri asioista.

  Ojenna oikea käsi eteen,
  tee sama vasemmalla.
  Kierrä oikea käsi itsesi ympäri,
  tee sama vasemmalla.
  RUTISTA
  Halaukseni on tullut perille.

  Olet ihana! Muista se! 🙂

  0
 41. Ihmiset on yleensä aivan täysiä idiootteja! Älä välitä niistä! Osottavat vaan oman tyhmyytensä tollasella huutelulla.

  I

  0
 42. Upea mekko + Upea ihminen = Upea kokonaisuus ! 🙂 <3

  0
 43. Samanlaisia kommentteja olen joutunut kokemaan myös ylipainoisena miehenä, tyyliin ”tällaistako se nuoriso nykyään on?” (mikä oli toki ihan ilahduttavasti sanottu neljättäkymmentä käyvälle miehelle :D).

  En voi ymmärtää, miksi ihmisillä on ylipäätään tarve olla kaikesta jotakin mieltä. Kai nämä kommentaattorit sitten saavat hetkeksi jonkinlaisen hyvänolontunteen sanoillaan. Sitä ei kannata heille kuitenkaan loukkaantumalla suoda. Tai edes huomioimalla. Meitä on monen kokoista, väristä ja ikäistä – ja siitä tosiasiasta ei pääse mihinkään. Kun ollaan itse sinut, niin siinä vaiheessa kukaan ei voi meitäkään satuttaa.

  Ja ps. mekko todellakin on hieno!

  0
 44. Älä missään tapauksessa polta lempimekkoasi. Minusta on aivan uskomatonta, että nykyään ihmiset kuvittelevat, että ”suoruuden” nimissä voi toisille ihmisille sanoa mitä tahansa. Saamiesi kommenttien taustalla on taatusti kommentoijien omaa epävarmuutta ja huonoa itsetuntoa, jota sitten pönkitetään tällä tavalla. Toivon, että jatkossakin pukeudut juuri sellaisiin vaatteisiin, joihin haluat pukeutua, etkä anna typerien kommenttien vaikuttaa itseesi. Olet upea nuori nainen ja luen ihaillen blogiasi.

  0
 45. Mimmi, en ole mikään aktiivi näillä nettifoorumeilla, mutta nyt tekee mieli kirjoittaa pari riviä.

  Luen ehkä kymmentä blogia aktiivisesti ja sinun blogisi on pysynyt mukana jo niin kauan kuin se on sinulla ollut. En itse ole muodin huipuilla ratsastava, mutta mielelläni silti seuraan sitä sinun blogissasi, sillä saman mallisena naisena koen saavani niin paljon vinkkejä pukeutumiseen ja asustamiseen blogistasi. Olet kaunis sisäisesti ja ulkoisesti, pidät itsestäsi huolta ja kaiken lisäksi jaat tietouttasi meille muillekin. Keep on going!

  0
 46. Älä välitä! <3 olet kaunis, niin sisältä kuin ulkoa, ainakin blogin perusteella. Ihmiset ovat välillä julmia toisilleen, onko sitten syynä se oma epävarmuus, että muista on vaan väkisin saatava rumia? Itse en ole koskaan saanut kokea olevani kaunis. Aina olen vaan lihava ja samalla myös vähä-älyinen ja näin ollen oikeutettu haukkuihin. Surullista. Surullisinta on, että itse vieläkin toisinaan koen itseni huonommaksi kuin muut, sen takia että olen pluskokoinen. Se on väärin. Ja vaikka tiedän sen olevan tyhmää ja tarpeetonta, se vaikuttaa minuun. Milloin toisten arvostelusta on tullut hyväksyttävää? Huoh. Voi kun me kaikki nähtäisiin toisissamme se kauneus, niin sisäinen kuin ulkoinen.. ja annettaisiin toistemme olla vaan, juuri niin ihania, kuin ollaan. Ps. Mekko on kaunis ja sopii kantajalleen mainiosti!

  0
 47. Ei voi olla totta!

  Viime viikkoina olen miettinyt (sattuneesta syystä) ihmisten tarvetta ilkeillä, loukata ja olla negatiivisia enemmän, kuin varmaan koko elämäni aikana yhteensä.

  Kurjiin sanoihin jumittuu helposti. Sellainenkin, joka on kokenut, että omaa hyvän itsetunnon.

  Nyt leuka pystyyn. Sä olet upea, ihana, tyylikäs, mahtava.

  Kaikkien ihmisten käytökseen ei voi vaikuttaa, mutta omaansa voi. Eiköhän siis taistella isossa rintamassa ilkeilijöitä vastaan. Taistellaan hyvällä . Jokaista ilkeyttä korvaamaan sata hyvää sanaa 🙂

  0
 48. Huhhuh mitä porukkaa!
  Sä ja mekko näytätte hyvältä 🙂

  0
 49. ”I have a right to be heard
  To be seen, to be loved, to be free
  To be everything I need to be me,
  To be safe
  To believe
  In something”

  Siulla on oikeus pukeutua niin kuin sie tykkäät ja miusta sie näytät ihan mielettömän upealle tuossa mekossa! Ranskalaisten kommenteista ei kannata välittää, kun he jos mitkä ihailevat sitä ”0” kokoa… Muista Mimmi aina että sie oot ihan super ja vaikka ihmiset sanoillaan osaakin satuttaa, niin loppupeleissä heillä itellään on asiat jotenkin huonosti kun pitää sortua toisten arvosteluun negatiivisessa mielessä 🙂

  0
 50. Näytät Mimmi ihanalta, älä anna kenenkään koskaan lannistaa sua. <3

  0
 51. Uskomattoman törkeää. Itselläni on ollut koko elämäni ns. Kävely vaiva ja kävelen hieman erilailla kuin ns. ”normaalit” ihmiset, hieman ontuvasti toisella jalalla. Kuulen aina silloin tällöin ihmisiltä kysymyksiä ja kommentointeja ”miksi sä kävelet noin, sattuuuko sua jalkaan…”.mielestäni on törkeää että tuntemattomat ihmiset luulevat että heillä on oikeus esittää tuollaisia kysymyksiä ja että minulla olisi joku velvollisuus selittää omaa olemassa oloani heille. Erilaiset ihmiset eivät tarvitse muiden lupaa ollakseen olemassa eikä selittää miksi on sellainen kuin on. Verrastan tämän ylipainoon koska molemmat ovat ns. Piirteitä meissä. Et siis tarvitse kenenkään lupaa olla sitä mitä olet 🙂 pidä siis mekkosi!

  0
 52. Karsastaja says: Vastaa

  Ehkä mekko ei istu sinulle parhaalla mahdollisella tavalla? Harva vaate näyttää hyvältä kun painoa on huomattavan paljon.
  Olen edelleen sitä mieltä, että ylipaino ei ole terveellistä, hyväksi (vaikka sen varaan olisikin rakentanut uransa ja brändinsä) tai kaunista.
  Olet itsekin kommentoinut toisten ulkonäköä, mm. kieroon katsovia ihmisiä vieläkin julkisemmin kuin kadulla huutelijat, eli blogissa. http://www.plusmimmi.com/2014/04/mietinpa-vaan-tassa-bussissa-istuskellessani-etta/
  Itsekin olen ylipainon alarajalla sekä katson kieroon sairauden takia. Painonsa voi lähes jokainen saada laskemaan, ihan oman terveyden, hyvän olon ja hedelmällisyyden takia. En myöskään halua käyttää veronmaksajien rahoja sairasteluun, joka johtuisi siitä, että olen laiska ja tykkään syödä liikaa.
  Silmilleni taas en voi yhtään mitään, koska niihin vaikuttava sairaus ei ole itse huonoilla elämäntavoilla aiheutettu. Ja kyllä, minulle on huomaavaisesti kerrottu siitä, että katson kieroon.
  Sympatiani ovat tuhat kertaa enemmän ihmisten puolella, joita kommentoidaan julkisesti ei-itseaiheutetun vamman tai sarauden takia.

  0
  1. Ei kaikki läskit ole laiskoja! Siulla on ihan väärä mielikuva, jos luulet että kaikki läskit vaan päivät pitkät mussuttaa ruokaa ja sairastelee siun verorahoilla?

   Itse olen ylipainoinen, mutta silti täysin terve!
   Verikokeet ym. puhuu toista kuin vaaka.
   Harrastan liikuntaa, syön säännöllisesti ja elän miun elämää täysillä ja kaiken lisäksi kun sairastan, niin teen sen ihan omilla rahoilla, lääkärikulut ja kaikki, joten lopetappa tuo turhan päiväinen yleistäminen!!

   0
   1. Karsastaja says: Vastaa

    Mikäli asut Suomessa, et käytännössä koskaan sairasta niin, että siihen kuluisi vain omia rahojasi. Vaikka kävisit yksityislääkärillä, Kela korvaa osan. Lisäksi ohitusleikkaukset, Kelan päivärahat yms. maksavat veronmaksajat.
    Olen siis itsekin ylipainoinen, lievästi. Ja verikokeet sun muut ovat kunnossa VIELÄ. Mutta en tunne yhtään yli 45-vuotiasta ylipainoista, jolla ei olisi jotain painon aiheuttamaa kremppaa ja joka näyttäisi hehkeältä.

    0
    1. No huh huh. Kyllä hehkeältä voi.näyttää ylipainoinenkin. Kyse on tyylistä ja asenteesta. Vaikka ylipaino on terveysriski, ei silti aleta ulkonäkörasisteiksi. Erilaisuus on rikkautta, nautitaan siitä. Ajattele, miten tylsää olisi jos kaikki olisivat mallimittaisia barbeja 🙂

     0
 53. Ifeelyousis! Tosiaan olin itse vastikään raskaana töissä asiakaspalvelutehtävissä. Kun olin noin 5kk niin yksi kanta-asiakas päivittäin huomautteli painostani tyyliin ällöttävä läski (170cm/80kg). Viikon ajan jaksoin kuunnella ja sit tuli stoppi. Kieltäydyin palvelemasta miestä ja ilmoitin tekeväni asiasta rikosilmoituksen. Musta tämä raskauteni teki tilanteesta vielä tuplasti inhottavamman ja muutenkin oli hormoonit sun muut tunteet pinnassa. Mies itse oli noin 60v ja ei todellakaan mikään hunksi. Oon työurallani nähnyt vaikka minkälaisia ääliöitä mutta tämä oli kyllä kaiken huippu!

  0
 54. kummallista, mun mielestä toi mekko on ihan tooodella hyvännäkönen sun päällä!

  0
 55. Huh. Tulin pitkästä aikaa lukemaan sun viimeisimpiä postauksia, ja nyt on oikeen huono omatunto etten ole useammin käynyt. Voi Mimmi. Sä varmana tiedät mitä mä ajattelen asiasta.. Tuo mekko on aivan ihana sulla, ja suutun jos poltat sen! Olet megababe ja inspiraatio monelle – älä usko mitään muuta!!!! Pian nähdään <3 <3 <3!!

  0
 56. Hei! Satunnaisesti oon sun blogias seurannu ja aina aatellu että sun paino jakaantuu kauniisti. Ja toi mekko näyttä sun päällä kyllä hyvälle. Puet mitä vaan ni kyllä ääliöitä aina riittää! Tiedän kuitenki ton tunteen, ite oon kokoa 38, mutta mun ylimääräset kilot kasaantuu lähes ainoostaan mahaan joka sitten saa aikaan raskausuteluita. Niinkin varmoja että asiakkaat on tullu mua halaan ja onnitteleen tai saattaneet vaan suoraa kysyä raskausviikkoa. Se on saanu mut vainoharhaseksi sen suhteen mitä voin pistää päälle, koita taistella sitä tunnetta vastaan sillä kun sille tielle lähdet niin paluuta ei sitte oo..

  0
 57. Koin kauhean järkytyksen, kun luin tämän sinun postauksesi. Miten ihmiset voivat olla noin ilkeitä ja heitellä tuollaisia kommentteja?! Mekko näyttää ylläsi mielestäni upealta! 🙂

  En voi käsittää ihmisiä, jotka eivät voi ”sietää” erikokoisia ihmisiä vaan kaikkien tulisi olla mallin mitoissa. Itse en todellakaan ole mallin mitoissa ja en sitä halua, koska olen suht onnellinen tämän kokoisena. Ei ne ihmisen mitat voi tehdä ketään täysin onnelliseksi vaan siihen tarvitaan muutakin. Joten älä vaan polta tätä mekkoa – se on upea niin kuin sinäkin! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM