Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Orange is the new black

Tultiin tänään etelän lomalle, tai jos totta puhutaan niin oikeestaan Tallinnaan työmatkalle! 😀 Ollaan siis koko päivä ideoitu, niin sushiravintolassa, hotellihuoneen sängyllä maaten kuin F-Hoonessa siiderit edessä. Ja tulosta on kyllä syntynyt. Aivonystyrät ihan väsyneinä, mutta monta uutta ja jäsenneltyä asiaa rikkaampana palataan huomenna takaisin Helsinkiin. Vihaan tätä sanontaa, mutta nyt on kyllä pakko todeta : LOVE MY JOB!

Ehdittiin me tuossa päivällä asukuvatkin nappaamaan, ainakin Elsasta, joka räpsi hädissään ja taksin jo odottaessa minusta nämä kokonaista kaksi onnistunutta kuvaa. No ei aina ei voi onnistua, ei edes Elsa… ;D Päällä tänään siis Tallinnassa YÖPAITA, jota käytän kuitenkin sujuvasti mekkona ja liivi, Hannoverin Primark-ostoksia Saksan reissulta. Marimekko-kassin kanssa näköjään olin taas tänään aikamoinen Marimekko-mannekiini, hups!

Mekko – Dress Marimekko (XL) // Liivi – Vest Primark (UK20) // Kassi – Bag Marimekko // Leggings Piruetti (L) // Kengät – Shoes VANS (US9,5)
TallinnassaTallinnassa 2

Meikä olis kyllä jo ihan valmista kamaa kaivautumaan suihkun kautta hotellin lakanoihin, sillä heräsin jo puoli kuudelta aamulla, mutta ilmeisesti ideointi senkun vaan jatkuu. Puuh. No onpahan ainakin inspiroiva ympäristö, tämä Tallinna nääs! 🙂

Kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Katja Heikkilä says: Vastaa

  aivan uskomattoman hieno asu kokonaisuus! niin pirteä ja tyylikäa. Me like;)

  0
  1. Voi kiitos! Mahtavaa kun tulee vähän viileemmät kelit ja pääsee taas pukeutumaan! 🙂

   0
 2. ihana Marimekko <3 😉

  0
  1. Marimekko on <3 ! Näkisit meidän mutsin varastot, yks Marimekkomuseo ja mullakin luonnollisesti Marimekkoo jo seitkytluvulta saakka… 😀

   0
 3. Mäki haluun :O Aivan uskomattoman makea kokonaisuus!

  0
  1. Hehe, kiitos 🙂 Tyytyväisenä yöpaidassa! 😉

   0
 4. Tosi raikas ja pirteä kokonaisuus. Tykkään kovasti:-)

  0
  1. Kiitos kovasti 🙂 Yöpaidassa viihtyminen viety ihan nextille levelille!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM