Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Päivä jolloin pukeutumisinspis oli hukassa!

Ja päivä jolloin ilmeisesti myös otsikkoinspis oli hukassa… 😀 Tulin juuri kotiin töistä. Kotimatkalla pääsin neuvomaan mm. bussikuskia oikealle reitille, ihan hyvä siis, että heräsin kuskin huuteluun. Miniloman jälkeen on väsyttänyt jostain syystä aivan älyttömästi ja eilenkin oli pakko ottaa vielä tunnin päikkärit. Lähden siis näinä Bella-toimistopäivinä kotoa jo puoli kasin bussilla, jotta olen ysiksi Hakaniemessä toimistolla ja usein jään vielä luuhaamaan varsinaisen toimistoajan lisäksi Helsinkiin. Ja niin kävi tänäänkin, istuttiin ravintolassa etsimässä työkamulleni miestä, eli toisinsanoen näppäiltiin Tinderiä maailmanparhaiden lohkoperunoiden ääressä! 😀

Tänään työpäivän lisäksi törmättiin Tämän kylän homopoika-blogin Einoon ja keskusteltiin tietysti ainakin oman FB-seinäni puhutuimmasta aiheesta, eli tasa-arvoisesta avioliittolaista. Olisi hauska tietää mitä mieltä te sillä puolen ruutua asiasta olette, itse kyllä kannatan lakia ja nyt harmittaa, että hommaa ei jo tänään kertaheitolla laitettu menemään läpi. Olen varma, että laki menee läpi jossain vaiheessa kuitenkin, joten miksi pitkittää asiaa ja vääntää turhasta?

Kuten otsikkokin antaa ymmärtää, tänään oli pukeutumisinspis täysi nolla. Kokoan usein asun kenkien ympärille ja tänään ajatuksissa oli laittaa eräät toiset sneakerit, mutta päädyinkin näihin, kun palaset tuntuivat loksahtelevan helpommin kohdalleen. Musta mekko toimii aina ja takiksi oli pakko laittaa tuo hupullinen parka sateen varalta. En osaa kantaa mukana sateenvarjoa, joten huppu pelastaa aina paljolta sadekuuron yllättäessä. Tänään myös pitkästä aikaa korvissa keikkuivat nuo peace-merkit, vaikka nyt sitten ihan vaan paremman maailman puolesta.

Takki – Jacket TOP SHOP (42) // Mekko – Dress Finnwear + (L) // Leggings Piruetti (L) // Korvikset – Earrings Glitter // Kassi – Bag Ivana Helsinki // Sneakers Nike, Zalando (9,5)
Mimmin tyyliMimmin tyyli2
Mimmin tyyli3
Mimmin tyyli4
Mimmin tyyli5
Mimmin tyyli6

Rauhaa ja rakkautta teille kaikille! 🙂

Mekko, korvikset, leggingsit ja kassi blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Puhututti omalla facebook-seinällä kyllä toi aihe, ja mun mielestä se pitäs olla täysin selvä juttu että se olis mennyt läpi, mutta ei se ilmeisesti sitten ollutkaan. Meni melkein koko päivä pilalle kun asiasta luin heti heräämisen jälkeen. Mä en vaan voi ymmärtää ihmisiä tänään.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. No juurikin näin. Ärsytti ihan huolella, mut ens syksynä sitten… 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM