Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minilomalla Serenassa

Kuten kerroin niin eilen lähdettiin Pepin kanssa päiväksi Serenaan ja sitten matkustettiin vielä Klaus K:hon yöksi. Meillä oli ihan älyttömän kiva päivä Serenassa ja nyt vuorokautta myöhemmin on kyllä kroppa kuin murjottuna eilisten monen tunnin vesileikkien jälkeen, mutta hengissä selvittiin siis!

Viihdyttiin useampaan otteeseen villivirrassa ja meillä oli mukana myös GoPro-kamera, jolle tallentui aika hulvatonta videota… Saa nähdä näkeekö nuo videot koskaan päivänvaloa täällä blogin puolella, mutta aloitetaan nyt edes näillä kuvilla, jotka niin ikään on GoPro:lla napsittuja.

DCIM100GOPRO
Serenassa ei todellakaan ollut ruuhkaa, oltiinhan paikalla jo heti ovien avauduttua ja päiväkin vaikutti ensin aika kolealta. Vietettiin eniten aikaa villivirrassa, jonne mentiin välillä ihan hengailemaankin. Voin kertoo, että tuo tankini ei ehkä ollut paras mahdollinen valinta vesipuiston pyörteisiin, joissain tilanteissa se nimittäin rullautui täysin ylös asti! 😀

DCIM100GOPRO
Odotellaan aaltoaltaassa aaltoja… Kyllästyttiin aaltoihin aika pian ja lähdettiin tarkastamaan ulkoaltaat. Hieman viileä kesäsää ajoi meidät kuitenkin aika pian takaisin sisälle. 😀

DCIM100GOPRO
Pari virtahepoa siinä, monennenkohan villivirtareissun jälkeen. Jossain vaiheessa oltiin aivan poikki siitä riuhtomisesta ja neljän maita otettiinkin bussi Helsinkiin ja nokka kohti hotellia.

DCIM100GOPRO
Peppi oli varannut meille huoneen, joka vielä viime hetkellä ylennettiin hotettiin toimesta sviitiksi, jes! Ei todellakaan pistetty pahaksemme, vaan vietettiin sviitissä sitten koko ilta poistumatta sieltä kertaakaan. Käytiin vuorotellen mm. vaahtokylvyssä ja katsottiin jalkapalloa suoraan sängystä. Parasta!

DCIM100GOPRO
Väsyneet uimarit ne siellä. Mikä siinä muuten on, että aina uinnin jälkeen alkaa ihan älyttömästi ramasemaan?

DCIM100GOPRO
Olohuoneen lisäksi meillä oli siis sviitissä makkari ja kaksi erillistä vessaa. Ai että! Ja se aamiainen, se nyt oli taas älyttömän hyvä, siitä kuva löytyy esim. meikäläisen Instagramista.

Huikee miniloma, ei voi kuin suositella. Ja huomenna taas takaisin sorvin ääreen! 🙂

0

0 Comment

 1. Ihana toi sun tankini! 🙂 onko mistä ja mitä merkkiä?

  0
  1. Ostin sen vuosi sitten keväällä eBaysta Jenkkireissulle, en valitettavasti muista yhtään miltä myyjältä.

   0
 2. awwww both looking pretty and happy 😀

  0
  1. Haha, we had so much fun! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM