Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Let me introduce you my new BFF Daisy!

Huomenta. Odottelen juuri kyytiä kouluun, luokkalaiseni nappaa minut matkalla kyytiinsä. Pitkästä aikaa pitäisi siis taas raahautua Malmille pukeutumisneuvojakoulun lähipäivään. Minullahan on aika paljon tuolta hyväksilukuja (mm. viestinnät ja markkinoinnit), joten useampi kerta on keväältä jäänyt nyt väliin. Meillä koulu jatkuu kesäkuun puoleen väliin saakka ja sitten alkaakin loma.

Kerroinkin hankkineeni Lontoosta päivänkakkaroita ja tämä Primarkin Daisy-kuosinen tunika/toppi tuli ostettua vähän summamutikassa. Primarkin sovarijonot ovat ihan kamalat, joten ajattelin, että sovitan topin Hannalla ja palautan, jos se ei minulle mahdu. No onneksi mahtui ja on muuten ihan tosi kiva. En muuten ostanut Lontoosta yhtäkään ”hutiostosta”, vaan kaikki olivat sopivia. Jee!

Daisy-juttujen lisäksi ostoslistalla oli pitkä neule ja tämä niinikään Primarkista hankittu reikäneule lunasti paikkansa kaapissani pitkän neuleen virkaa toimittamaan. Ihan mahtava vaate varmasti myös kesällä ja ei ole kuitenkaan yhtään kuuma.

Neule – Cardigan Primark (UK20) // Daisy-Tunika – Daisy-Tunic Primark (UK20) // Farkut – Jeans Forever 21 + (US18) // Slip Ons VANS (US9)
DSC_0068DSC_0083DSC_0085DSC_0093DSC_0095

No, mitenkäs tämä daisy-tunika? Joko lämpenette kuosille? 🙂

Slip onit blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

 1. En oo daisy-tyttö, mutta vetoketjut on ihan ykkösiä! =)
  Vetskareissa on maagista vetovoimaa!
  Jännät farkut, me like!

  0
 2. […] mutta satuin ennen reissuun lähtöäni lukemaan PlusMimmin blogista hänen Lontoon reissustaan ja yhdessä postauksessa vilahti kaupan nimi Primark. Hotellimme sijaitsi aivan British museumin kulmalla, Oxword streetin […]

  0
 3. […] mutta satuin ennen reissuun lähtöäni lukemaan PlusMimmin blogista hänen Lontoon reissustaan ja yhdessä postauksessa vilahti kaupan nimi Primark. Hotellimme sijaitsi aivan British museumin kulmalla, Oxword streetin […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM