Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BB-voide hiuksille?

BB-voiteita puski pari vuotta(?) sitten markkinoille oikein urakalla ja alkoi ihan ärsyttää joka tuutista tunkevat BB-nimen alla myytävät tuotteet. Ainakin yhden markettimerkin valikoimasta moinen löytyi hiuksille jo vuosi sitten, mutta silti aika vähissä määrin näitä hiusten BB-voiteita on Suomen markkinoilla näkynyt. Kauneustrendit tosin ennustavat hiuksille tarkoitettujen BB-voiteiden rantautumista vähitellen myös tänne Suomeen. Saas nähdä toteutuuko ennuste!

Sain jokunen aika sitten testiin uudistuneen Bonacuren Moisture Kick-sarjan Beauty Balmin, eli bb-voiteen hiuksille. Kuten putelista huomaa, olen tuotetta käyttänyt jo hyvän määrän, joten uskallan sitä hyvin mielin teillekin suositella. Käytännössähän tämä trendikkään (vai jo sittenkin vähän nähdyn?) Beauty Balm nimen alla ratsastava tuote on hiuksiin jätettävä voidemainen hoitoemulsio, joka sisältää lämpösuojan. Eli siis lähes ihan ”tavallinen” jätettävä hoitoaine. Tämä ajaa oikein kivasti asiansa olematta kuitenkaan liian raskas, mutta silti tuo pakollinen BB-brändäys meinaa jo vähän ärsyttää. Ehkäpä tämän pitäisi olla useamman eri tuotteen hybridi, jotta kelpuuttaisin sen BB-kategoriaan tai ehkäpä BB:n aika meni jo?

Miten on, joko BB ärsyttää? 😀

Oletteko törmänneet hiusten BB-voiteisiin muilla merkeillä?

bb voide hiuksille

Tuote blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Siinä mielessä ärsyttää, että jos kerran meinaavat BB-voiteita täällä myydä niin möisivät edes yhtä hyviä kuin aasialaiset vastaavat mutta kun ei niin ei. 😀

    0
    1. Olen samaa mieltä! Itse en ole mitenkään superisti ihastunut näihin BB-voide tekeleisiin (iholle), joita täällä Suomessa on myytävänä 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM