Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black & White Aztec

Näin sitä vaan tuli taas oltua kellon ympäri menossa, huh! Mutta ei tästä päivästä vielä sen enempää, palataan nimittäin asun tiimoilta perjantaille, kun juhlittiin Mariela Sarkiman Hair Bible-kirjan julkkareita. Kirja tuli myyntiin eilen, ensin pariksi viikoksi SOKOS-tavarataloihin ja Emotioneihin ja saapuu myöhemmin toki muihinkin myyntipisteisiin. Itse opus on edeltäjänsä Make Up Biblen tavoin melkoisen tuhti tietopaketti ja jokaisen hiuksista/kauneudesta kiinnostuneen must have hankinta!

Mutta niin sitä asua. Kaikki vanhaa, tosin tuo t-paita ainakin on blogissa uutta ja JUNAROSE:n sample, en tiedä tuleeko se ollenkaan tuotantoon, toivottavasti, siinä on nimittäin aika hauska vähän paksumpi college-matsku. Passasi myös oikein mainiosti tuon minun Berliinin Primarkista hankitun hameen kanssa, en ole varma onko sitäkään täällä blogissa nähty.


Panta / Headband Tiia Vanhatapio By Seppälä – Huivi / Scarf GT – Tekonahkatakki / Biker Jacket New Look Inspire (UK20) – Teeppari / T-shirt JUNAROSE (M) – Hame / Skirt Primark (UK20) – Neule / Gardican Gossip – Laukku / Bag Indiska – Leggings Piruetti – Saappaat / Boots Zalando (41)

Mitäs pidätte asusta?

Ps. Oon ollu koko päivän varpaillani kaikista aprillipiloista ja toistaiseksi minua ei ole kukaan onnistunut vielä höynäyttämään. Mitenkäs siellä, onko tänään syöty silliä ja juotu kuravettä päälle? 😉

Kuvat : Oi Mutsi Mutsi-Elsa

T-paita, laukku, leggarit ja neule blogin kautta saatu.
 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Nätti! =)

  0
  1. Kiittii! <:

   0
 2. Ihana hame! Missä Berliinissä on Primark? Olen menossa Berliiniin ensi viikolla, ja pyörähtäisin kyllä mielelläni Primarkissa…

  0
  1. Kiitos! En oo ihan varma avasiko ne jo toisen liikkeen keskustaan, mutta ainakin siellä metromatkan päässä on yksi : Walther-Schreiber-Platz 1 on osoite 🙂

   0
 3. Ihan tosi hieno! <3

  0
  1. Kiitos Meeri 🙂

   0
 4. Tänä vuonna ei onneksi tarvinnut sillejä ja kuravettä maistella, itse kyllä onnistuin muille niitä jakelemaan ! Mutta jänskä hei tuo hameen kuosi, t-paita ja neulekin tosi ihania 🙂 ..ihan valehtelematta 😉

  0
  1. Mitäs onnistuit huijaamaan? Kiitos kiitos, kiva että puhuit täällä totta 😉

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Taas nappi asu, ja itse olet nätti kuin karamelli! : )
  -B-

  0
  1. Kiitos kovasti! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM