Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kiitos Kierrätystehdas!

Voi että oli onnistunut bloggaajakirppis taas tänään! Kiitos siis Kierrätystehtaalle ja teille kaikille, jotka tulitte ostoksille ja auttamaan minua vaatteidenvähennysprojektissani. Mietin siinä aamulla kuutta täyttä kassillista autoon lastatessani, että näinköhän sitä tavara ollenkaan liikkuu, mutta takaisin kotiin yhden Ikeakassin kanssa ajellessa fiilis oli kerrassaan mahtava!

On muutenkin aina yhtä hauska nähdä samoja tuttuja kasvoja kirppiksestä toiseen, terkkuja siis teille ”vakioasiakkailleni”! 😉 Hinnat pidin taas tuttuun tapaan alhaalla, joten kaikki maksoi varmaan alle 5€ ja tinkiminen kuului toki asiaan. Aivan huippu ja onnistunut kirppispäivä siis! Kirpputorin jälkeen olin aivan poikki, enkä jaksanut kierrellä kierrätystehtaalla asiakkaana ja kotiin päästyämme vedettiinkin tuossa parin tunnin päiväunet, joten loppuilta onkin mennyt sitten aivan koomassa. Nuo parin tunnin unet on aina yhtä hyvä idea…

14033455591_544b61b325_b

Siellä me tämän päivän bloggaajat odotellaan kirppiksen avaamista (TOTUUS: stressaan tuossa vielä 5min ennen asiakkaiden päästämistä alueelle ehdinkö saada pöytäni kuntoon ennen ryysistä).

14036640955_3bf9c1371e_b

Jono kiemurteli taas ulos asti.

14037087544_9b748d5385_b

Minun pöytä ennenkuin olin ehtinyt kasata kaiken tavarani siihen isoksi keoksi, joka tietysti velloi ympäriinsä ja jota sai viikata koko ajan tuloksetta… No pääasia, että pääsin tavarasta eroon, jee! 🙂

Kiitos vielä ja nähdään taas seuraavalla kirppiksellä! 🙂 

Kuvat : Juho Lappalainen

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM