Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Windy Day

Hilluin äsken hetken ilman takkia tuolla Nummelan omalla lentokentällä, jossa myös Suomen surkein kuski-sarjaa kesäisin kuvataan. Meinasin kyllä paleltua, sen verran mojovasti siellä tuuli ja muistikortille tallentui kieltämättä muutama aika hupaisa otos… 😀 Tässä kuitenkin tällä kertaa vaan nämä pari onnistunutta räpsyä, ne ”parhaat” säästetään tietysti kamera ei rakasta vol 21497-postaukseen!

Tänään mentiin asun puolesta mukavissa, se sama musta mekko, joka on vallannut viimeisimmät asukuvani aika tehokkaasti päätyi taas päälle, jalkaan lenkkarit ja lämmikkeeksi neule. Mitä sitä muuta ihminen tarvitsee? Ainiin, talvileggarit tietty!

Neule / Cardigan H&M (42) – Mekko / Dress Finnwear Plus (L) – Leggings Piruetti – Laukku / Bag Indiska – Kengät / Sneakers Nike (US9)

Antakaapa toki taas arkiasusta palautetta! 🙂 
Mekko ja laukku blogin kautta saatu.
 
0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Aivan ihana tuo vika kuva!! 🙂

  0
  1. Kiitos, olisko profiilikuvamatskua? 😉

   0
 2. Moi Mimmi! Mä suorastaan himoitsen noita sun tennareita. Eikö nuo ole Nike Freet? Voisiko painavampikin tyyppi (ts. minä) lenkkeillä noilla ihan tosissaan? Ei tokikaan juoksuaskeleita ottaa mutta sellaista kevyttä lenkkiä heittää? 😀

  0
  1. On ne! Siis mikä ettei, kyllä minä ainakin oon käyttänyt näitä ihan tuolla Pariisissa yms ja kävellyt pitkiäkin matkoja. Siis nämä on kuulemma todellisuudessa sisäkengät, joku valaisi, en tiedä itse tarkemmin 😀

   0
 3. SIIIIS mitkä nuo tossut on???? ihanat! Niin….ja oot sääki ihan kiva.

  0
  1. Mitääää, miten et oo muka nähny näitä?! SHAME ON YOU!!! 😀 (Oot silti ihan ok.)

   0
 4. Ihania kuvia ja älyttömän kivat kengät!

  0
  1. Kiitos 🙂

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Tosi raikas ja kiva asu. Nuo kengät mätsää ihan täydellisesti neuleen kanssa. Näytät säteilevältä!

  0
  1. Kiitos! Tästä kommentista tuli hyvä mieli 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM