Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Motivaatiomaanantai

Maanantai, se päivistä haastavin. Viikonloppu pyörii kenties yhä mielessä ja pitäisi silti tarttua topakasti arkeen kiinni. Seuraavaan viikonloppuun puolestaan on vielä liian monta päivää ja TO DO- lista tuntuu usein tuskaisen pitkältä. Toisaalta maanantai on uusia alkuja puhtaalta pöydältä ja moni aloittaakin ’uuden elämän’ juuri maanantaina, oli sitten kyse syömisistä, liikkumisesta, rahankäytöstä tai vaikkapa kodin siistinä pitämisestä. Myös siis minä. Uudelle viikolle ladataan kasa toiveita ja odotuksia, jotka usein kyllä unohtuvat jo ennen seuraavaa viikonloppua.

Lomat on nyt lomailtu, viime viikolla skarppasin omia syömisiäni rankalla kädellä ja tällä viikolla tavoitteena olisi ehtiä pitkästä aikaa salille. Niin ja tietysti pysyä tämäkin viikko edellisen tapaan ruodussa syömisten suhteen. Toivottavasti saan myös toteutettua onnistuneesti tuon tämän viikon salitavoitteeni. Taidan lisäksi kaivaa myös ekaa kertaa tänä keväänä polkupyörän esille, jospa sinne salille tulisi vaikka pyöräiltyä? Aurinko antaa voimaa toteuttaa tavoitteita ainakin minulle, toivottavasti myös teille!


Mitä tavoitteita teillä on tälle viikolle? 🙂

Motivaatiomaanantain toiveasu:
– Paita DAVID Plus – Salikassi DAVIDKuulokkeet Stockmann Housut Röhnisch Plus Stockmann Kengät Nike Zalando

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 
 
0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hieman näin toisenlaisena tavoitteena on selvitä suhteellisen selväjärkisenä viikonloppuna naapurista levinneen vesivahingon setvimisessä. Pikkuremppa piristää kummasti arkea 😀

  0
  1. Huh! Toivottavasti saitte homman vietyä kunnialla läpi. Ei oo kivoja tommoset ”yllärit”!

   0
 2. Mä lupasin olla ahkera ja jaksan koko viikon ilman päiväunia. Ja JUON VETTÄ.

  0
  1. Hyvät tavotteet! Ite oon päässyt eroon päiväunikierteestä, mut vettä en edelleenkään juo kyllä tarpeeks… 😛

   0
 3. Itsellä suurin osa tavoitteista tälle viikolla liittyy lähinnä meneillään olevaan laihdutusprojektiin. Huomenna olis punnituspäivä, saa nähdä onko kiloja palanut yhtään 😀 Tämän viikon yleisenä tavoitteena on siivota huushollia kevätkuntoon. Aurinko on ihana, mutta paljastaa kurjasti kaiken sonnan asunnosta! Ikkunat eivät näytäkään enää niin puhtailta, kuin pari päivää sitten pilvisellä säällä, jännä juttu…. 😀

  0
  1. Voih! Sulla on tavoitteet kohillaan. Toivottavasti kiloja tippuu ja pölypallot sai kyytiä 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM