Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Travel Thursday

Mun piti tulla vielä eilen postailemaan viimeisen illan Bangkok-kuulumisia, mutta niinhän siinä kävi, että pakkasin tohinalla ja sitten sammuin jo ennen puolta yötä. Jaoin hotellissa huoneen äitin kanssa ja olin kuulemma nukahtanut ihan heti ja alkanut puhumaan unissani, nice… No nytpä naputankin jo siis tätä postausta kotoa Nummelasta, mutta matkajuttuja Thaimaasta tulette vielä kuulemaan ja näkemään varmasti ihan kyllästymiseen saakka, kuvia nimittäin on aikamoinen määrä läpikäymättä.

Herättiin siis tänään kuuden jälkeen aamulla Bangkokissa, käytiin hotellissa aamiaisella ja lähdettiin kasilta kohti kenttää. Meidän Finskin lento kohti Helsinkiä lähti siinä yhentoista pintaan ja puoli kuuden maita oltiin perillä Helsingissä. Nythän kello on jo Bangkokissa yksi yöllä, joten VÄSYTTÄÄÄ! 😀 Huomenna olis vieläpä pukeutumisneuvojakoulua, joten eiköhän sinne pidä heti aamusta raahautua, edellinen kerta kun jäi väliin.

Matkustin seuraavanlaisissa kledjuissa tänään ja nämä samaiset kamat päällä törötän itse asiassa täällä edelleenkin. Nyt lähen kyllä suihkuun, ennenkuin nukahdan tähän sohvatuoliin… Onneksi huomenna on perjantai!

Jakku / Cardigan Finnwear Plus (XL) 
Mekko / Dress ASOS (UK22)
Huivi / Scarf H&M
Leggings New Look (UK22)
Reppu / Backbag Bangkokista 
Kengät / Sneakers Nike Air Max (9)
Matkalaukku / Suitcase Rimowa

Thaimaan ostoksia päällä oli nuo Niken Air Maxit, jotka ostin alle 40€ hintaan Niken tehtaanmyymälästä Hua Hinista ja tuo reppu, joka kustansi eilen vain parisen kymppiä. Vaatteita en ostellut, mutta kosmetiikkaa kyllä. Niistä lisää myöhemmin, nyt sinne suihkuun! 🙂

Ps. Jykä vaan tuijottaa minua! 😀

Matkalaukku blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  ui, ootpas kaunis 🙂

  0
  1. Voi kiitos kovasti 🙂

   0
  1. Se on kyllä ihme tyyppi… 😀

   0
 2. Aivan mahtava tuo sun mekko!

  0
  1. Voi kiitos, tykkään kyllä kans ite! 🙂

   0
 3. Marianna says: Vastaa

  Tosi pähee toi mekko! 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂 On kyllä yks mun lemppari!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM