Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suloiset varpaat Hyvinvointi Sulosta!

Viime viikolla hektisen työpäivän keskeytti parin tunnin hemmotteluhoito Hyvinvointi Sulossa, josta Maria oli laitellut minulle viestiä jo viime syksynä. Naiset olivat toteuttaneet pitkäaikaisen unelmansa ja laittaneet pystyyn lokakuussa oman hoitolan, arvostan! Sain valita Hyvinvointi Sulon valikoimista mieleiseni hoidon ja päädyinkin hetken pähkäiltyäni Suomalaiseen Vellamo-jalkahoitoon. Kinttuni olivat sen verran kärsineet, että kunnon jalkahoito tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Minulla on etenkin talvisin älyttömän kuiva iho ja kantapääni halkeilevat oikein urakalla. Maria hoisi jalkani kuntoon hauduttamalla niitä ensin koivunlehtikylvyssä, kuorimalla hunajalla ja sokerilla ja tietysti leikkaamalla kynnet ja hoitamalla kynsinauhat, kovettumat ja muut siistiksi. Jalkanaamion virkaa toimitti hoitoturve (näytti aivan mämmiltä, mutta tuntui jaloilla tosi virkistävältä) ja hieronnassakin käytettiin Suomalaista rypsiöljyä. Aivan ihana ”lähijalkahoito” siis! Sain lopuksi vielä kynsiini lakkauksen, kun sitä pyysin ja nyt on kintut valmiina loppukuusta koittavaa Thaimaan reissua varten! Siellä ajattelin mennä kyllä nauttimaan toistamiseen hemmottelusta ainakin jalkahoidon ja hieronnan merkeissä.

Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Hyvinvointi Sulon Facebook-sivut, siellä on käynnissä aina kilpailuja ja tarjolla alekoodeja ja muuta kivaa. Nopeimmat ehtivät vielä varaamaan huomiselle keskiviikolle 5.2 perusjalkahoitoa 30€ hintaan (norm. 65€). Hyvinvointi Sulon suloisen ulkoasun kuppeineen ja päivineen on muuten suunnitellut Kaksitvå, jonka viimeistä muotinäytöstä ehtii sitäkin vielä tukemaan.

Kiitos kepeistä varpaista, Maria! Mimmi suosittelee!


Hyvinvointi Sulo
Mannerheimintie 120
Helsinki
040 124 2111

Jalkahoito blogin kautta saatu! 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hauskan näköistä tuo turve! 😀

  -Anna

  0
  1. Eikö! Ihanku mämmiä varpaissa ;D

   0
 2. Makee tuo Kaksitvå:n tekemä yleisilme!

  0
  1. Minä kans ihastuin siihen. Ja tuo PEILI!!! <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM