Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pleather Dress

Ja asua pukkaa taas! Nämä kuvat kuvailtiin Hannan kanssa viime viikolla, kun nainen oli Lontoosta visiitillä täällä Suomessa ja ajeli meille Nummelaan aamiaiselle. Tuo tekonahkainen mekko tuli voitettua SimplyBe:n arvonnasta, takki on Junarosen toivottavasti tulevaa mallistoa (eli siis mallikappale) ja kengät (löytyvät täältä) ostin alkutalvesta bloggaajille järkätyistä Dinskon ystävämyynneistä ja olin näköjään kokonaan unohtanut ne! Nuohan on itseasiassa lähes identtiset mutta korolliset kopiot niistä minun koko syksyn jaloissa pysyneistä bikerbootseista ja lisäksi niissä on vieläpä lämpöinen karvasisus. Täytyypä ottaa käyttöön siis, ovat nimittäin tosi hyvät jalassa, eivätkä edes yhtään liukkaat.

Takki / Jacket Junarose – Mekko / Dress SimplyBe (UK26) – Leggings Piruetti (L) – Kengät / Shoes Dinsko (39)
 

Ei oikeesti lähdetty minnekkään nahkamekoissamme, vaan hyvästelin Hannan ja menin kotiin jatkamaan töitä. Hyvin suijui työpäivä nahkamekko päälläkin, mutta voisin hyvin kuvitella, että lähtisin tuo päällä vaikka juhlimaan. Yllättävän monipuolinen vaate siis, vaikkei uskoisi! 🙂

Ps. Hannalla on muuten sama mekko päällä viimeisimmissä asukuvissaan!

Takki blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. Tiina H says: Vastaa

  Ajattelin täällä kysäistä onko jotain suosituksia tai asiantuntemusta isompien kokojen vaatteista kirpputoreilla. Helsingin suunnalla on kirpputoreja monella nurkalla, mutta mistä tietää missä isommatkin koot menisi kaupaksi? Jäähallin myyntivuoroista on turha uneksia ennen kesää, koska se on kokoajan loppuunvarattu. En usko olevani ainoa, jolla myytävää on kertynyt jo säkeittäin ja suuri osa ihan iskemättömiä/vähän käytettyjä ”no en mä vaan tätä jaksa palauttaa” -tuotteita kotimaisilta ja ulkomaisilta merkeiltä 😀

  0
  1. Moikka, mä en tiedä kyllä yhtään. Ite kävin myymässä aikoinaan Valtterissa, mutta sen poistuttua oon myynyt vaan bloggaajakirppiksillä ja netissä. Pitäiskö järkätä joku Plussakirppis jossain? 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Sää oot kyllä laihtunu!

  0
  1. En oo! Kokomusta hoikentaa! 😀

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Facebookissa toimii kierrätysryhmä nimeltä Ihanat vaatteet. Siellä vaatteita koosta L alkaen. Toimii Helsingin alueella. https://www.facebook.com/groups/541577389228925/

  0
  1. Joo, täytyypä itekin liittyä! FB:ssä on kyllä monia ”kirppiksiä” plussakokoisillekin.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM