Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SS14 LIPS

Selailin tuossa MACin meikkikuvia New Yorkin, Lontoon ja Pariisin SS14 näytöksistä. Silmään pistivät mitkäpä muutkaan kuin mattahuulet ja erityisesti mattaiset vaalean lilat huulet, joita on näkynyt mm. Peter Pilotton ja P. Gurungin näytöksissä. Moista ei väriä minulta vielä huulipunista löydykään, joten ostoslistalle lisättäköön siis tänä keväänä lila huulipuna ja mielellään mattaisena!

Lilan lisäksi oranssi on taas tänä keväänä ja kesänä kuumaa kamaa, täytyypä itsekin kaivella omat MACin Moranget ja muut kirkuvat oranssit taas esiin! Näyttää nimittäin aivan pirun hyvältä kevyesti päivettyneen ihon kanssa. Ja sitä päivetystä, sitä olenkin hakemassa jo reilun parin viikon päästä!

Lilat vai oranssit keväthuulet?
Iskeekö kumpikaan? 
0

0 Comment

  1. Ulalaa, musta tuntuu että nuo pastellit passais sun naamaan täydellisesti! Kannatetaan siis!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM