Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Leggarilöytö Citymarketista!

Eilen jäin bussista Citymarketin pysäkillä ja painelin ostamaan pari avocadoa guacamolea varten (ja toinen niistä oli tietty sisältä aivan ruskea, mikä siinäkin on, että on ihan törkeen vaikee löytää just sopivankypsyistä avocadoa!), samalla Cittarin käytäviä marssiessani huomasin rekillisen leggingsejä tarjouksessa 11,90€. Ihastuin tähän mustavalkoiseen kuosiin heti, valkkasin XXL-koon ja jatkoin tyytyväisenä heviosaston kautta kassalle.

Leggingsien merkki on Inspire, New Lookin plussamallistohan on nimeltään myös Inspire.

Vaikuttavat jalassa tosi hyviltä ja kokokin on oikein passeli, vaikka eivät varsinaista ”plussamallistoa” olekaan.

Näin sitä voi löytää kivoja vaatteita välillä myös vähän erikoisemmista paikoista, kunhan vaan on avoimin mielin liikkeellä ja pitää silmät auki. Toivottavasti nämä kestävät myös käytössä, luvassa nimittäin varmasti useampia käyttökertoja sen verran kovasti ihastuin näiden leggingsien erikoiseen kuosiin!

Onkos siellä tehty viime aikoina vaatelöytöjä marketeista?
0

0 Comment

 1. Mä oon tehnyt monesti hyviä löytöjä marketista! Viimeksi löysin muutaman kivan paidan,jotka ovat ihan tyylikkäitäkin 🙂 Kyllä marketeistakin löytää,jos tosiaan pitää silmät auki 🙂

  0
  1. Joo todellakin löytää! 🙂 Oon ihan fiiliksissä näistä edelleen!

   0
 2. Epäsäännöllisen säännöllisesti ne markettien kledjut pääsevät yllättämään, mikä on ihan mukavaa c: just esimerkiksi erilaisia leggareita, sukkia, perustoppeja jne sieltä aika hyvin saa itselleen kalasteltua.

  0
  1. No todellakin. Eikun vaan avoimin mielin markettiin tutkimaan jatkossakin 🙂

   0
 3. Hyvä printti! Oon täs lähössä kohta lenkille, mietin et tuulipuvussa olisi kyllä hyvä käppäillä vaikka citymarkettiin vaateostoksille. Bloggaajaglamourin ruumillistumana taas.

  0
  1. Hahaha! Todellakin 😀

   0
 4. Cittarista teen itse aika usein kenkälöytöjä ja kyllähän sieltä paitoja/leggareita ja housujakin aina joskus löytää! 🙂 Yleensä just sillon kuin vähiten odottaa tai ei varsinaisesti ole mitään etsimässä. 😀 Nuo on kyllä tosi kivan näköiset!

  0
  1. Kenkätarjontaa en oo muuten tsekannu ehkä koskaan!

   Näinpä juuri, ohi kävelin ja kappas ja suoraan koriin sen kummemmin miettimättä 😀

   0
 5. En oo vähään aikaan kun ei kavereiden kanssa tuu oikein mentyä mutta aikoinaan äidin kanssa cittarista ja Prismasta vaatteita ostellut. Luultavasti jatkossa kun olen ilman kaveria. Yhden kivan violetin pantterikuvion hupparin ja kaveri kysy tyylii onko huppari Vilasta. Joten myös Cittareista ja Prismasta tekee hyvä löytöjä. Jumbon Cittarista on vain huonoja kokemuksia sovituskopeista (hirveet röykkiöt penkeillä) Ja Prismassa välillä tuntuu oelvan hyllyjä tyhjillään.

  0
  1. Joo, näinpä! Ei sitä aina päälle päin näy missä on tullut shoppailtua 🙂

   0
 6. Ei viime aikoina, mutta kyllä sieltä aina välillä löytyy jotain 🙂

  Emmi L.

  0
  1. Mä en muista koska oisin ostanut jotain ennen tätä (paitsi Jenkeistä), mut täytynee jatkossa katella myös vaatetarjonta ruokakauppareissulla (Matti tykkää…) 😀

   0
 7. Vitsi, mikä löytö! Pitäis munkin vaan joskus katella markettien vaaterekkejä.

  0
  1. Nojoo! Joskus pääsee yllättämään! 🙂

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Moi, saisko teijän jenkkireitin ihan kartalle piirrettynä 🙂
  Itse tässä pähkäilen kesän reittiä. //J

  0
  1. Joo, voisinpa sen piirtää ja jakaa vaikka tänne. 🙂 Vitsi oispa ihana itekin taas lähtee!

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Se on jännä, miten monilla on tosi isoja ennakkoluuloja markettien vaatevalikoimaa kohti. Itse olen löytänyt paljon kivoja vaatteita marketeista. Kerran ostin todella upeat balleriinat Lidlistä. Kovasti niitä kehuttiin, eikä kukaan meinannut uskoa että Littilästähän ne oli 😀 Eli aina ei tarvitse ostaa kaikkien tuntemista ketjuliikkeistä, kun samanlaisia saa halvemmalla marketista (tai Lidlistä ;))

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM