Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuoden 2013 asut osa 1.

Voi herramunjee (<- on muuten erikoisin sana hetkeen) mihin menin taas sotkeutumaan, kun päätin tehdä omista viime vuoden asuistani kollaasit. Oon vääntänyt näitä kasaan valehtelematta nyt yli kolme tuntia ja äsken kun aloin numeroimaan näitä, niin totesin neljännen kohdalla, että antaapa olla! 😀 Enkä ole edes pitänyt tätä uutta blogia kuin toukokuun alusta ja silti asuja on kertynyt huimat yli 80! Kuvittelin, etten niitä nyt ihan niin paljon olisi ehtinyt tukottelemaan, etenkin kun joulukuussa asukuvapostauksia on kertynyt ainoastaan vaivaiset 3kpl…

Jaoin nämä nyt suunnilleen kuukausittain ja tässä ”kesän” asut, toinen syksyisempi tulee perästä.

TOUKOKUU 2013

Toukokuusta oltiin yli kolme viikkoa Jenkeissä reissussa, joten pukeutuminen oli sen mukaista. Otin varaslähdön kesään (lämpöä oli parhaillaan +40°C) ja blogissakin nähtiin asukuvissa paljon Maxi- ja midihelmoja, meikitöntä naamaa, aurinkolaseja sekä Vanseja tai TOMSeja.KESÄKUU 2013

Viime kesäkuu ei ilmeisesti ollut kovinkaan lämmin, koska olen näköjään viilettänyt menemään legginsseissä? Tai sitten olin vaan tottunut Amerikan meininkiin ja lämpöön… Kesäkuussa ei tullut kuvailtua näköjään kuin muutama aika perus asu.

HEINÄKUU 2013

Heinäkuun asuissa paljaat olkapäät olivat näköjään kova juttu, eikä lempilaukustakaan tainnut olla epäilystä…

ELOKUU 2013 

Elokuussa festaroitiin ja reissattiin sekä Berliiniin, että Visbyyn (unohdin muuten mainita koko Visbyn matkan kun summasin vuoden 2013 reissuja, hups!). Kukkapanta, kangaskassi ja TOMSit tiivistää selvästi minun kesätyylin. Näiden lisäksi nahkahame teki jo kovasti tuloaan.

Onpa hauska katsella näitä kuvia. Yritin järkätä nämä lähes aikajärjestykseen, jolloin erottuu esim hiusten muutos kuukausien varrella. Näistä huomaa kyllä hyvin, että minulle sopii kaikista ihan kaikista parhaiten lyhyt mekko/hame ja legginssit + joku ”löysä” yläosa, jos siis kropan mittasuhteita halutaan tasapainottaa. Näin se vaan on, että kyllä meikä vaan jumittaa tietyissä jutuissa asusta toiseen, tiedossahan se kyllä olikin. Olis itse asiassa ihan hauska laskee monellako vaatekappaleella oikeesti pärjäisin näiden kuvien mukaan… Lukema saattais yllättää. Onhan tässä monta kivaa asua ja monta ei niin kivaa asua, yhtä lempparia en osaa kyllä nimetä.


Löytyykös asuista yhtä ylitse muiden? 🙂 
0

0 Comment

 1. Näytät upeelta noissa maximekoissa !!:) ja se kukkaliivi yhessä kuvassa on ihana:)

  0
  1. Voi kiitos! Maximekko on kyllä kesähelteen pelastus 🙂

   0
 2. Moi Mimmi! 🙂 Kiva postaus, pitäisi itsekin jaksaa tehdä tuollainen. Aikaa siihen vain menee niin paljon, kuten totesitkin tuossa. Minun suosikkeja oli ehdottomasti oranssi mekko (DKNY-kassi kuvassa) ja tuo valkoinen pitsitunika (varmaan Lindexiltä) lyhyen hameen kanssa. 🙂

  0
  1. Joo, siinä oli kyllä hommaa, mut kiva katella sitten minkälaisissa varusteissa onkaan tullut liikuttua! 🙂

   Joo, Lindexin se on ja omakin lemppari 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Niin kaunis olet! Tykkään kovasti tuosta toukokuun valkoinen villapaita lookista sekä elokuun ekasta kuvasta. Tykkäät kovasti kyllä tuosta LL Cool J (?) -kassista näiden kuvien perusteella. 😀

  Onkohan Lontoon shoppailuopas tulossa lähiaikoina? Tulevaisuuden matkojen varalta. 😉

  0
  1. Kiitos 🙂 Se päällä olin kattoo MM-kisoja. Hehe. Ja elokuun ekan kuvan pitsitoppi on kyllä myös oma lemppari.

   Joo, muisto keikalta Jenkeistä. Tykkäsin siitä kovasti, kunnes pyöräytin pesukoneessa ja se printti meni pilalle :///

   Apua, joooo täytyy tehä se pian! Tartten siihen Hannalta konsultointia!!! 😀

   0
 4. Kesäkuun kuva nro. 5 on ehdottomasti yli muiden! Siitä ei ole epäilystäkään, mutta näpsäköitä asuvalintoja suurin osa :3

  0
  1. Kiitosta 🙂 Juhannusneitokuva on yks omista lemppareistani myös 🙂

   0
 5. En osaa sanoa vain yhtä suosikkia, mutta kiinnitin huomiota siihen miten monipuolisesti käytät värejä ja kuoseja. Sinulle myös sopii kaikki värit. Tosi kivan näköistä :). En itse osaa käyttää oikein kumpiakaan, joten siksi ihailen niiden käytön osaavia.

  Käyn päivittäin kurkkaamassa blogiisi, mutta en ole tainnut kommentoida aiemmin. Yritän tsempata sen suhteen. Kiitos kivasta blogista :).

  0
  1. Voi kiitos 🙂 Toivottavasti saat inspistä jatkossakin! Ja tosi kiva kun kommentoit 🙂

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  On kyllä hienoja asukokonaisuuksia 🙂 kysyisinkin että mistä olet ostanut viimeisen kuvan ”galaksi” leggarit? T. Ellu

  0
  1. Kiitti!

   Ne leggarit on NewLookista 🙂

   0
 7. Mä tajusin näitä kuvia katsoessani tuollaisen ”liehukeneuletakin” myönteisen vaikutuksen kropan muotoihin; oikeastaan asu kuin asu, jossa sulla sellainen on, näyttää hyvältä. Erityisen kiva on tuo kesäkuun kokonaisuus, jossa on sarjishenkinen paita 🙂 Tuollainen liehuke menee ehdottomasti hankintaan – kunhan tammikuuksi itse itselleni määräämä ostolakko päättyy 😀

  0
  1. No äläpä! Se on aivan paras! 🙂

   0
 8. Nyt ku kunnolla katto nii suosikkeja löyty monta mutta jos pari pitäis valita nii ehdottomasti kesäkuun neljäs ja heinäkuun viides :–)

  0
  1. Tykkäät selkeesti tuommosesta katutyylimäisestä, eikö? 🙂

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Tosi moni asu on kivan näköinen, en edes osaa valita parasta. 🙂
  Mutta ihan melkein kade olen tuosta valkoisesta pitsitopista/tunikasta. Se on niin ihana. <3

  -Päivi

  0
  1. Voi , eikö ookkin! Moni on sitä ihastellut ja itsekin tykkäilen kovasti 🙂

   0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Aaaa toi toukokuun 5.kuva jossa on toi punaruskea maksimekko, rakastan sitä!! Ja se sopii sulle tosi hyvin 🙂 Ja sit noi kesäkuun kaksi viimeistä asua on kans hirmu kivoja 🙂

  0
  1. Voi kiitos, se on vitosella ostettu Primarkista 😀 Ja nuo liivit on molemmat lemppareita Jenkeistä 🙂

   0
 11. Anonymous says: Vastaa

  Aivan pakko nyt kommata… Kiitos ihanasta blogista! Kaikki oli niin ihania asuja ja ”mimmimäisiä”. Mutta voihan viulu tota sun ihoa! Sun kasvot oikeen hehkuu ja tekee asuista vielä kauniimman. Oon niin kade 😮 Ihanaa talven jatkoa sulle ja paljon voimia blogin suhteen 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM