Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Diego Dalla Palma – Snow White & The Huntsman

Ei vieläkään lunta! Mikä talvi tämä tämmönen oikein on? 😀 Perjantaina jo vähän intoilin, kun terassilla oli ihan mini lumikerros, mutta vielä mitä, poishan se sekin tietysti suli. Lumesta tai oikeastaan lumettomuudesta nätillä aasinsillalla Lumikkiin ja tarkemmin sanottuna Diego Dalla Palman Lumikki ja Metsästäjä-palettiin, jonka tilasin Make Up Shopista saamallani lahjakortilla jo syksyllä. Paletti oli päätynyt meikkilaatikkoni uumeniin reiluksi pariksi kuukaudeksi ja vasta tällä viikolla meikki-inventaariota tehdessä se sieltä löytyi.

Hintaa tuolla koko paletilla oli 15€, joten tosi edullisesti sain tällä kertaa koko setin, eli kirkkaanpunaisen huulipunan, nuo luomivärit ja silmienrajauskynän. Ottaen huomioon, että Diego Dalla Palman huulipunat maksavat normaalisti yksinään n. 35€, oli tämä aivan huippu löytö!

Tuo huulipunan sävy on just semmonen kunnon punainen (Rossetto Rosso 200). Näitä DDP:n huulipunia multa löytyy jo useampi ennestään ja pysyvyys ja pigmenttisyys ovat kyllä huippuluokkaa. Tuota mustaa kajalia en ole vielä testannut, täytyypä ottaa se oikein esille, että tulee kokeiltua. Jotenkin jännittää tuo kunnon kynämäisen ”old school”-kajalin käyttö, nykyään kun tuntuu, että kaikki rajailee silmänsä ainoastaan nestemäisillä eyelinereillä tai silmänrajaustusseilla. 

Paletin luomiväreistä kolme oli helmiäisluomivärejä, joista etenkin tuo keskimmäinen melko nude on oikein kauniin sävyinen. Diego Dalla Palman luomiväreistä ei minulla ollutkaan ennestään kokemusta, mutta vaikuttavat oikein päteviltä ja sopivan pigmenttisiltä!

Alemman rivin kolme luomiväriä paletissa puolestaan ovat mattaisia. Jännä, että näin iholla näyttävät tosi samanlaisilta, toiset vaan helmiäisellä höystettyjä, vaikka paletissa sävyt ovat kuitenkin aika erilaiset.

Tulipa hyvä mieli tästä löydöstä. Täytyypä ottaa paletti käyttöön! Sanoin muuten Matille tuota meikkilaatikostoani siivotessani, että en osta meikkejä kyllä ollenkaan tänä vuonna. Saapa nähdä kuinka pitkään tämä lupaus kestää… 😉

Oottekos tehneet hiljattain hyviä meikkilöytöjä? 

Meikkipaletti blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihanan näköinen paletti! MInäkin tein löytöjä omasta meikkipakista, siellähän oli kaikenlaista unohtumaan päässyttä.. Löysin parin vuoden takaisen Diorin kesäkokoelman poskipunan, jota olen sittemmin käyttänyt joka päivä. Kannattaa kaivella näköjään 🙂

  0
  1. Oijoi! Kuulostaa hyvältä. Mullakin on useempia Diorin paletteja, jotka on vaan jostain syystä jääneet käyttämättä. Onneksi eivät mene yleensä miksikään. Täytyypä totisesti aktivoitua niiden kanssa. 🙂

   0
 2. Mulla on tuo sama paletti ja tykkään todella luomivärien koostumuksesta.

  0
  1. Joo, toi oli kyllä tosi positiivinen yllätys! 🙂 Ja EDULLINEN! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM