Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Midwinter

Postasin eilen perinteisen pysäkkiselfien Instagramiini ja heti tuli kyselyjä sekä tuosta huivista, että huulipunasta. Huivi on Uhana Designin huppuhuivi ja himottelin sitä jo useamman kuukauden, kunnes tällä viikolla vihdoin poikkesin ostamassa sen Helsingin reissulla OVVN-putiikista. Eikä varmaankaan tarvitse edes mainita, että ihastuin siihen heti aika tavalla. Ostin samalla reissulla myös aivan ihanat (tai oikeastaan Uhanat) korvikset, ne esittelen vasta myöhemmin.

Bussissa tarkastin kyselijöille myös tuon huulipunan nimen ja se sattui olemaan Lumenen Wild Rose Lipstick nro 11, osuvasti mikäpä muukaan kuin Talvella (Midwinter). Puna tuntuu huulilla pakkasella tosi kosteuttavalta ja antaa kuitenkin kivasti väriä. Tuo pinkki oli itse asiassa juurikin tuon paitani pinkin sävyinen ja siksi se huulille alunperin päätyikin.

Että tämmöstä eilen. Uusi pakkasviikko näyttää oikein lupaavalta! 🙂


Mukavaa maanantaita murmelit! 

Huulipuna blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. povaan pikaista perheenlisäystä. Toi on mammablogihuivi ja kun Nelliinakin sai joululahjaksi ton, se oli ihan heti ilmoittamassa raskaudesta. Kaikilla mutsibloggareilla on toi, mullakin tietty mut eri värissä 😀

  0
  1. Hohoho! No ei ole kyllä ihan heti ainakaan tiedossa moista, mutta mutsiuskottavuuspisteet on kyllä tervetulleita! 😉 Joo sinun huiviahan minä aiemmin ihastelinkin!

   0
 2. Musta tuli Rosvokarhu-kassini myötä todellinen Uhana-fani! Ihan mielettömän persoonallisia ja ihania juttuja, hyvänä esimerkkinä juurikin tuo huivisi. ♥ 🙂

  0
  1. No äläpä! Harmi, että kassit oli loppu, olisin ostanut muuten sellaisenkin! 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Oot ihan hurjan kaunis ! Haluisin vaan halata sinuu ja kiittää siitä että oot ihan valtavan inspiroiva ihminen, voisimpa vaikka sanoa sinua esikuvakseni 🙂 Oot mahtava, teet aina päivästä paremman. Kiitos ihan älyttömän paljon kaikesta <3

  0
  1. Voi apua! ;D Kiitos kovasti! <3

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  En tiedä ootko tietoinen tästä ongelmasta, mutta sun blogissa on nykyään sellanen, että kun on linkkejä niin se linkattu kohta menee jotenkin sekasin viereisen sanan kanssa, ne sanat siis menee päällekkäin jollon ei saa mitään selvää mitä siinä lukee. En nyt oikein osaa selittää, toivottavasti tajuat 😀 Tää ongelma on vaan chromella, esim. firefoxilla näyttää toimivan normaalisti.

  0
  1. Hei kiitos kun ilmotit! En nimittäin tiennyt ja olen tehnyt linkit samaan tyyliin, kun aina. Todella erikoista. Täytynee tutkia missä vika.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM