Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE pre-spring

Tutkailin tuossa Junarosen kevään tarjontaa pressipankista ja nämä ihastuttavat pre-spring kuvat putkahtivat esiin. Osa näistä kuvista onkin jo nähtävissä tuolla Junarosen verkkokaupan sivuilla, mutta pakko jakaa muutama noiden kuvausten onnistunut tuotos teillekin, moni lookki näistä nimittäin puhuttelee minua aika tavalla. Eikös se näin ole, että kun pakkasasteita on mittarin mukaan -14°C on juuri passeli aika kääntää nokka kohti kevättä ja alkaa fiilistelemään kevään pukeutumista?

Parka-takki, harmaa teeppari ja happopestyt farkut löytyvät jo omasta kaapista, eli tämän asun kopioiminen onnistuu ainakin vaivatta. Täytynee vissiin enää harjotella se korkkarikävely ja hankkia muutamat karkkivärikorkkarit kaappiin… 😉 Tai sitten kopioin asun muuten ja vaihdan jalkaan lenkkarit, niitä kun tuntuu minulla piisaavan.

Nahkaleggareissani olenkin viihtynyt jo syksyllä, joten taidan jatkaa samoissa pöksyissä edelleen kevään tullen… Tuo paita näyttää kiinnostavalta, onko se pörröinen vai mikä?

Tuo pörröneule kiinnostelee, mutta veikkaan, että en osaisi sitä kuitenkaan käyttää, joten hankkimatta jää… Kokeilin tämän jo itse asiassa päälle kesän lopussa.

Kokomustat asut iskivät minuun jo viime kesänä ja ilmeisesti sama trendi jatkuu ainakin vielä tänä keväänä. Musta näyttää kyllä edelleen tosi hyvältä ja virkistävältä ainaisten kevätpastellien rinnalla. Aika upeen simppeli muuten tuo mekko, täytynee pistää korvan taa!

Viimeisenä vielä se kaikista eniten omaa silmää miellyttävä asu. Haluan niin nuo housut!!! Rento, mutta kuitenkin tyylikäs kokonaisuus, I love it!

Junarosen koko valikoimasta näyttäisi verkkokaupassa saavan -10% alennuksen vielä huomiseen saakka koodilla ’HELLO2014’, tekisipä melkein mieli laittaa nuo byysat tilaukseen… Mitenkäs olikaan sen mun vaatteiden vähentämisprojektin laita…

0

0 Comment

 1. Moikka Mimmi 🙂 kävin kurkkimassa täällä ja ihana blogi! Hyvän mielen lukemista 🙂 Ps. I like your style!!!!

  0
  1. Voi kiitos Maarit, tulehan toistekin 🙂

   0
 2. Jotenkin on minusta suunnittelija tehnyt vaatteita hoikille ihmisille. En vaan voi oikein uskoa,että kellekkään plus kokoiselle sopii nahkalegginssit, karvainen neuletakki, vaaleat kivipestyt pillifarkut, tai nuo viimeisen kuvan college housut. (muuta kuin kotiasuksi korkeintaan). Missä on selkeät leikkaukset, selkeät kuviot,hyvin istuvat housut etc. Malli joka on kokoa 40 max 42, vielä kantaa asut ok,mutta entä kokoa 52 olevat. Harakatki nauraa jos joku 120 kiloinen noi vetäis päälle..:O

  0
  1. Näinkö? Minullahan on nahkaleggarit, kivipestyt pillifarkut (tai siis happopestyt, tarkotit varmaan niitä?) ja kovasti haluaisin kyllä nuo collegetkin! 🙂 Onkohan sinun makuun kivempia tuossa Violeta by Mango-mallistossa? Siinä tosin on vieläkin pienempi malli…

   0
  2. Meitä plussakokoisiakin on erimallisia. Hoikkasääriselle Mimmille happopestyt vaaleat farkut <3, nahkaleggarit ja collegehousutkin passaavat varmasti mainiosti, ja mikseipä myös reisistä tuhdimmille esimerkiksi pidemmän yläosan kanssa. Toiset ovat taas yläosasta pienempiä, jolloin esimerkiksi karvaneule tuo kivasti runsautta sinne päähän. Makuasioitahan nämä ovat, mutta on ihanaa, että plussakokoisetkin saavat nykyään ”normaaleja” vaatteita, ei vaan niitä peittämään tarkoitettuja. Jos harakat nauraa ni naurakoot!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM