Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ladurée – Paris

Pitihän siellä tietysti Pariisissa pistäytyä, nimittäin Laduréella. Hypättiinkin pois meidän kiertoajelulta Riemukaaren pysäkillä ja palailtiin Champs-Élysées-katua pikkasen takaisin päin Ladurée-kahvilan ja myymälän kohdalle. Oltiin ostettu jo ekana päivänä macarons-maistiaiset Galeries Lafayettesin Laduréen myyntipisteeltä, mutta koska tarjolla ei ollut muita kuin suklaamakuja joulun kunniaksi, oli myymälävisiitti väistämätön.

Ja olihan siellä kaunista, upeita herkkuja ympäriinsä ja tietysti se jono, josta aina varoitellaan. Tosin meidän jono ei ollut kovinkaan pitkä, joten eipä kyllä haitannut. Mietin tuossa yhtenä päivänä, että pitäiskö ruveta ammattijonottajaksi, jonka saisi tilata aina pientä korvausta vastaan paikalle muodostamaan jonoa. Vois olla kysyntää! ;D Itse kahvilassa ei tällä kertaa käyty ollenkaan, vaan poikettiin vaan myymälän puolella ja käppäiltiin takaisin bussipysäkille. Ensi kerralla aion kyllä tuoksutella läpi ajan kanssa myös nuo kynttilät ja kosmetiikat!

Ostin mukaan pari laatikollista macaronseja ja olihan se valintaprosessi taas aina yhtä hankala. Ei sillä, myyjä ei jonosta huolimatta painostanut ollenkaan, vaan sain ihan rauhassa kysellä ja vertailla eri makuvaihtoehtoja. Ja olihan ne nyt hyviä, vaikka tosi arvokkaita ovatkin. Niitä maisteltiin vielä monta päivää reissun jälkeen kotona saakka. Erityisesti mieleen jäi ruusun ja salmiakin makuiset leivokset. Nuo tyhjät macaron-laatikot piilottavat sisäänsä nykyään muuten palan koruvarastoani.

75 Avenue des Champs-Élysées
75008 Paris

0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Mun sisäinen prinsessa pakahtui näistä kauniista kuvista. Kiitos tästä!

    0
    1. Voi kiitos itsellesi kommentista! <3 Tuo oli kyllä niin ihana paikka ja se kahvilakin siinä, en kestä! Sisäinen Marie Antoinette tahtoo takaisin!! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM