Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Camo & Pleather

Apua, vedettiin sitten äsken Jyrkin kanssa 11 tuntia unta! Enpä muista, koska viimeksi olisi näin hyvin nukuttanut. 😀 Ilmeisesti se eilinen nenäshow oli niin raskasta katsottavaa, että uuvuttiin molemmat aivan täysin. No, ennenkuin alan vahaamaan saunan lauteita Supi-saunavahalla (perus lauantaipuuhat) haluan jakaa nämä viime viikonlopun Lontoo-asukuvat. Kuvien vaatteissa köpöteltiin Tescoon ostoksille. Rakastan tutkia ulkomailla ruokakauppoja ja tuoltakin tarttui mm. särkylääkkeitä kotiin tuomisiksi 20p hintaan! Harmi, ettei päästy tällä reissulla kunnon suureen Tescoon, sieltähän saa nimittäin myös vaatteita!

Kuvan camo -takin ostin pois Hannalta pyörimästä, olin painostanutkin sitä tästä jo tovin, heh heh. Takki on SimplyBen ja en kestä kuinka mahtava se on! Helpottaa minun camo-himoa noin 100%! 😀 Myös nahkaleggarit ovat olleet metsästyksen alla jo pitkään ja nämä löytyivät Primarkista 8£ hinnalla. Aivan täydelliset! Vyötärö tulee niin ylös, että Matti kyseli että et yhtään ylemmäs enää sais… Just hyvä! Nyt sitten pelottaa, että nämä hajoo, mutta toivotaan parasta! 😀

Takki / Jacket SimplyBe (uk24)
Huivi / Scarf Gina Tricot
Tunika / Tunic Finnwear + (XL)
Leggings Primark (UK20)
Kengät / Sneakers Adidas (US9)Nyt puuhastelemaan.

Tykkään ihan sikana tästä asusta ja yksi kuvista päätyi jopa Facebookkiin profiilikuvakseni! Mitäpä te ootte mieltä? 🙂

Ps. Kiitos kaikille, jotka olette äänestelleet minua Inspiration Blog Awardseissa, löydyn sieltä tällä kertaa kauneus-sarjasta ja näköjään olen päässyt TOP 10- kauneusblogien joukkoon. Olen otettu! <3

Tunika blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Voi ei, täällä yksi kateellinen! Toi takki on
  T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N!! Ja koko asu! Im lovin it!

  0
 2. Ihanat kuvat! <3

  0
 3. Voi kiiiitos! Minäkin tykkään sekä takista, että asusta kovasti! 🙂

  0
 4. Kiitti muru! <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM