Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Toinen päivä Tukholmassa


Jos edellinen perjantai-ilta/yö huipentui Burger King-vierailuun, niin aamu puolestaan alkoi ysin aikaan raahautumisella unihiekat silmissä alakertaan aamiaiselle. Aamiaisella oli meidän lisäksi muutama muukin ja todella täyttä, mutta silti erilaista evästä (myös luomua yms.) oli tarjolla oikein kiitettävästi.
Aamupalan jälkeen painelin postailemaan huoneeseeni ja ehdinkin naputella pari postausta valmiiksi. Sitten taas suihkun kautta pakkauspuuhiin ja valmistautumaan huoneen luovutukseen.


Mikä siinä muuten on, että ainakin itse saan hotellihuoneen räjähtäneeseen kuntoon alle aikayksikön? 😀Kahdentoista aikoihin luovutimme huoneet ja oli taas asukuvien aika. Siellä poseeraa ihana Jenni ruskan keskellä.
Asukuvaussessioiden jälkeen jatkoimme muutamaksi tunniksi kaupungille.Ja törmättiin sattumalta stalkkeriin, joka oli saapunut Suomesta hetki sitten… 😀Musta mies ja musta mopsi, awww!
Meidän shoppailureitti kulki hotellilta muutaman sisustuskaupan kautta American Apparellille, josta taas Gallerianiin, jossa teimme tuhojamme Top Shopissa ja Foot Lockerissa. Sitten Turrekadun, eli Drottninggatanin kautta takaisin hotellille. Hotlalta otettiin taksi suoraan satamaan ja pakkauduttiin taas laivaan.


Meille oli varattu pöytä tällä kertaa kuudeksi laivan (joka muuten oli paluumatkalla Silja Symphony) ala carte ravintola Maximesta, josta otimme alkuruokapöydän ja jälkkäripöydä lisäksi pihvit.


Alkkarilla (alkuruoalla) ja jälkkärillä olisi pärjännyt oikeastaan mainiosti.


Vaikka olihan tuo pihvi ja bernaisekastike aika hyvää…

Loppuilta ja matka vietettiin hytissä pelaten Never Have I Ever Dirty Edition-peliä ja värittämällä yhdessä mm. Saaran Tukholmasta ostamaa Andy Warholl-värityskirjaa. Rankka ilta siis! 😀 Parasta laivalla on myös Atlantiksen tanssilattia, jonka meininkiä voit seurata hytin tv:stä suorana! Saiskohan tuon kanavan ostettua jostain omaan kotitelkkariinkin? 😉

Huh, onneksi muuten ehdittiin myrskyn alta pois, ei nimittäin olisi ollut kiva olla laivalla kunnon myräkässä. Oon kerran ollut ja huono olohan siinä tuli! Nyt mä lähdenkin seuraavalle päiväretkelleni, nimittäin Tampereelle! 🙂

0

0 Comment

  1. Teidän reissu kuulostaa kyllä niin kivalta ja hauskalta! 🙂 Repesin ihan täysin niille Saaran lankutuskuville. 🙂

    0
  2. Voi sitä se kuuöe olikin! Ja voit kuvitella miten hauskaa oli ottaa niitä lankutuskuvia 😀 Saaralla on kyllä pokkaa!!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM