Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOMIÈS PIPO

 

Meikän Berliinin reissun jälkimainingeissa alkanut shoppailulakko on nyt ohi, jee. Hyvin meni ja olen (omasta mielestäni) nyt shoppailuni ansainnut. Tämä kuvien Homiès pipo on ostos Urban Outfitterssiltä. Tein tällä kertaa erityisen pipopainotteisia (2kpl) ostoksia Tukholmasta ja kiikutinpa pipojen lisäksi kassalle myös Top Shopin aletangosta bongatun takin ja Foot Lockerista superhienot Adidaksen korolliset sneakerit. Toinen pipo lähti mukaan American Apparellilta, tulette näkemään sitä varmasti täällä bloginkin puolella.

Nämä Lankku-Saaran lauantaina Tukholmassa nappaamat pipopääkuvat olivat niin ihanat, että vaativat aivan omat postauksensa. Näissä näkyy myös tuo Simon viime viikolla päivittämä uusi kuontalokin, jota freesattiin tällä kertaa ainoastaan värjäämällä, tykkään pipon lisäksi kovasti siitäkin! Minä aion hiihdellä pipo päässä tänäkin syksynä ja talvena.


Mitenkäs siellä, lämpenettekös te pipoille? :>

0

0 Comment

 1. lämpenisin erityisesti jos kaikki maailman hienot pipot EI olisi 100% akryyliä!

  0
 2. Sä onnistut aina valitsemaan tosi cooleja pipoja. 🙂 Mä yritän yleensä vain valita jotain huomaamatonta peittämään valtavan pääni. 😀

  0
 3. No sanopa muuta, sitä pirulaista tuokin tietty on! MUR!

  0
 4. Voi kiitos, eikun vaan kokeilemaan, niin johan löytyy kivoja juttuja! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM