Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Harmaan himo!

 

Multa kysyttiin eilisessä Voicen haastiksessa, että mitä löytyy minun syksyn ostoslistalta ja vastasin, että sieltä löytyy harmaa college-pusero! Tällä pääsee tänä syksynä jo tosi pitkälle ja näitä on myös kaupat pullollaan. Näitä löytyy ihan simppelimpiä versioita, mutta onpa rajuimmat koristeltu mitä erikoisimmin printein, niitein ja ommelkuvioin. Tässä muutamat minua miellyttävät harmaat colleget plussakoossa.

Seppälä – Junarose – Junarose
New Look – New Look – Pink Clove

Tuosta Seppälän pitkästä versiosta olen maininnut täällä ennenkin, sovitin sitä, mutta jäi kuitenkin vielä harkintaan. Kaikista näistä mieluisin olisi kyllä tuo New Lookin tiikerikuviollinen. Se on mielestäni kerrassaan upea, vaikkakaan ei tarvitse taas mistä inspistä siihen on aika räikeästikin otettu…

En muuten ehtinyt itse kuulemaan tuota omaa radiohaastistani eilen, mutta eiköhän se jossain vaiheessa tuonne nettiin ilmaannu. Kuulikohan joku teistä meikän horinoita Voicella siinä viiden pintaan?

Himottaako harmaa?

1+

0 Comment

 1. Mää sattumalta laitoin kesken haastiksen nettiradion päälle ja tunnistin samantien äänestä, että kuka siellä höpisee 🙂 Hyvin meni!

  0
 2. Kuulin osan! Oltiin miehen kanssa tulossa ruokakaupasta ja sain viimeiselle puolelle kilometrille vaihtaa voicen, kun mies haluaisi kuunnellaa groovea. En tiedä kauanko haastis oli jo kestänyt, mutta osan siitä pääsin siis kuulemaan, ja jäinki parkkipaikalla autoon istumaan ja kuuntelemaan kun mies jo lähti sisälle laittamaan ruokaa 😀

  0
 3. Meliinaida says: Vastaa

  Minä kuulin! Vitsi oli ihana piristys kun avasin radion ja olit haastattelussa 🙂 Harmi vaan en ehtinyt kuulla koko haastattelua, mutta oli hauska kuulla edes osa!!

  0
 4. No että himottaako !! Muistan Mangolla kesän lopulla nähneeni muutami aivan ihania yksilöitä, mutta totta kai typeryyksissäni jätin ne ostamatta. Nyt pitäisi lähteä metsästämään, mutta jotenkin tuntuu, että ei toivoakaan enää yhtä täydellisen löytämisessä. Työkaverillani on tuo alarivin tiikerikuvioinen ja se on kyllä livenäkin ihan törkeän hyvännäköinen, joten kannatan sitä ! (:

  0
 5. Hihi. Aika hassua, että tunnistit minut äänestä 🙂

  0
 6. Voi apua 😀 Minähän ihan punastun!

  0
 7. Kiva kun piristi, toivotaan että sen sais jakoon, kiinnostai itekin kuunnella mitä sitä oikein tulikaan sanottua 😀

  0
 8. Voi ei, just näin! Ens kerralla et sitten kulje sen täydellisen ohi 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM