Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PlusMimmi muuttaa!

Herakleitos sen jo tiesi: Vain muutos on pysyvää. Blogosfäärissä tuntuu olevan käynnissä melkoinen myllerrysten syksy ja tiedossa on myös minun osaltani muutosta, sillä minä lähden vaihtoon!

Omasta vaihtokeväästäni Sloveniassa on jo tovi aikaa, mutta nyt pääsen kolmeksi kuukaudeksi bloggaamaan Olivian sivuille. Blogini löytyy siis 9.9., eli viikon päästä maanantaista alkaen kokonaan Oliviasta Strictly Stylen ja Nelliinan Vaatehuoneen rinnalta ja saattaapa meikäläistä bongata myös lehden sivuilta. Tämän kolmen kuukauden pätkän jälkeen palailen taas tutusti tänne Bloggeriin, mutta nyt on aika ottaa ilo irti vaihdosta. Aika näyttää mitä siistiä yhdessä tässä syksyllä keksitään, tähän mennessä olen ollut jo mukana Tyylipäivä-videossa, joten toivottavasti näitä kivoja juttuja on luvassa vielä rutkasti lisää! Luonnollisesti meininki jatkuu blogissani muuten samanlaisena 🙂 

Tämä PlusMimmi.com-osoitteeni johdattaa teidät uuteen osoitteeseen jatkossakin, joten no worries, mutta minua voi seurailla myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta. En suinkaan ole ainut, joka muuttaa Oliviaan, sillä vaihtokamukseni kimpsunsa ja kampsunsa pakkaa myös Private Blend-blogin Mikko. Veikkaisin, että meille tulee huisi syksy!

Mitäs tykkäätte tästä uutisesta? Eikö Olivia olekin ihan minun näköiseni lehti?! 🙂

Ps. Muistakaahan tilata myös Olivia-lehti kotiin edulliseen hintaan TÄÄLTÄ.

Postaus sisältää Bonnierin mainoslinkin.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mahtava uutinen 😀

  0
 2. Hienoa, paljon onnea muutosta :).

  0
 3. Jee, meille tulee mielenkiintoinen syksy! Ja hauskaa, että nähtiinkin viime viikolla 🙂 Ensi viikolla sitten Oliviassa!

  0
 4. Siistiä 🙂

  0
 5. Onnea, hieno homma! 🙂 Mä jotenkin aavistelinkin jotain tällaista! 😀

  0
 6. Voi vitsi, mokoma, etkä mitään tänään kuiskinut 🙂 Onpas kivaa!

  0
 7. Jeee, go Mimmi!!! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM