Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka pelastaa hajonnut luomiväri?

Tämä nyt ei ole mikään uusi vinkki, mutta en varmasti ole ainut, kenen rähmäkäpälät tiputtelee välillä meikkejä pitkin lattioita. Ja tietäähän mitä siinä esim. luomivärille, kivi- tai aurinkopuuterille usein käy: ei hyvin! MAC Cosmeticsilta lähettivät minulle muutaman luomivärin testiin ja yksi näistä oli jo valmiiksi säpäleinä, joten päätin toteuttaa tämän blogeista oppimani korjausoperaation siihen.

Tuo nuden värinen näistä on noussut suosikikseni ihan arkimeikissä ja tuota punaista en ole vielä uskaltautunut edes testaamaan. Se taitanee vaatia melko simppelin asun kaverikseen…

1. Tarvitset hajonneen luomivärin, tai useamman. Paljastettakoon nyt, että samalla ”korjasin” myös aurinkopuuterin ja sekin sai vielä rutkasti lisää käyttökertoja!

2. Tarvitset myös kirkasta alkoholia ja lusikan. Tässä tapauksessa käytin tuota puhdistusaine Septidiniä.

3. Muussaa lusikalla luomiväri/puuteri muussiksi. Minulla tuote muussaantui tosi näppärästi, koska sen koostumus oli valmiiksi melko pehmeää. Tämä oli mielestäni muuten todella rerapeuttinen vaihe, oli ihana luvan kanssa muussata luomiväriä!

4. Valuta vähitellen alkoholia muussatun massan joukkoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Kannattaa todella lisätä alkoholia vähitellen ja sekoitella kärsivällisesti. Kun tahna on tasaista, tasoita se muottiin ja odota ainakin vuorokausi. Itse taisin odottaa kaksi, jotta alkoholi oli haihtunut ja tuote taas käyttövalmis. Tuote ei siis tämän jälkeen tuoksu alkoholilta tms, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Mutta ei taas menny kuin Strömsössä, nimittäin heti ekan kokeilukerran jälkeen onnistuin pudottamaan tämän saman luomarin TAAS meidän laattalattialle ja sirpaleinahan se on taas kerran. No tämmöstä tämä elämä näköjään välillä on! 😀 

Onkos joku muu siellä pelastanut luomivärejä tätä kikkaa apuna käyttäen? Oliko tuttu vinkki?

Luomivärit blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  😀 Kiitos päivän vinkistä ja lopulta myös hyvistä aamunauruista 😀

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  vau! en ole kuullutkaan moisesta! Suuri kiitos!

  0
 3. Mun isosisko jakoi tämän vinkin (tosin sen jälkeen en ole vielä yhtään tuote rikkonut), mutta sisko pelastanut monen monta puuteria tällä kikalla!

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  En ollut aiemmin kuullut thx for the tip =)

  0
 5. Loistovinkki, kiitos!

  0
 6. tää pelasti mun elämän tai meikit ainakin!!:D

  0
 7. Mahtaiskohan sama toimia kivipuuterille?

  0
 8. En ookkaan ennen törmännyt tähän vinkkiin, niin monet tuotteet lentänyt roskiin.. Joten kiitos tästä! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM