Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Alekoodi Zalandolle!

Sain muutaman päivän ajan voimassa olevan -10% alekoodin Zalandolle (plusmimmi2013, voimassa normaalihintaisissa yli 50€ ostoksissa), jonka joku on ehkä jo bongannut tuosta sivupalkista. Koodi menee vanhaksi siis jo huomenna ja itse olen vältellytkin Zalandon sivuja, etten vaan innostuisi laittamaan tilausta menemään. 😀 No eilen illalla annoin heikkona tylsänä hetkenä periksi ja kävin sitten tutkimassa plussapuolen tarjontaa ja en voi muuta sanoa, kuin että IHASTUIN TAAS! Nimittäin tähän kuvan (yllätys yllätys) Junarosen kukkabomberiin, joka näyttää hämmästyttävän keväiseltä, mutta eiköhän se taipuisi myös syksyyn ja sitäpaitsi, eikös se kevät sieltä tapojensa mukaan syksyn ja talven jälkeen taas jossain vaiheessa joka vuosi saavu… En muuten mahda sille mitään, että kaikki vaatteet joihin isken silmäni, tuntuvat olevaan nykyään Junaroselta, tuo ei siis todellakaan ollut ainut! Ilmeisesti joku siellä Tanskassa lukee meikäläisen ajatukset aika tehokkaasti. Nyt alan pähkäilemään, tilaanko tuon, vai jätänkö vielä hankkimatta.

Niin ja mikäli ei nyt ehdi tuolta tilamaan, niin alekoodeja (myös muualle, kuin Zalandolle) kannattaa aina tarvittaessa vilkaista Cuponationin sivuilta, siellä näyttäisi nytkin olevan vielä pidempään voimassa oleva alennuskoodi.

Mitä ootte bomberista mieltä, onko ihana vai ihan kamala?! 😀

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Kauhee..

  0
 2. IHANA. Bongasin sen itsekin eilen! (Kortti EI ihme kyllä vinkunut, haha.)

  0
 3. Myönnän, että omaan silmään ei miellytä kauheasti enkä tilaisi.. Mutta usein juuri ne tuotteet ovatkin sitten päällä niitä aivan mielettömän kivoja, jos vaan rohkaistuu kokeilemaan. Joten hmm 😀

  0
 4. Ihana han toi on!

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Nuohan on ihan samaa hintaluokkaa kuin Zizzin vaatteet…eli saa isokokoinen maksaa extraa vaatteistaan 🙁

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM