Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Samsung Experience Store Citycenter Grand Opening

Huh mitä juoksemista ympäriinsä nämä pari viimepäivää on taas ollut! Välillä tapahtumia tuppaa kerääntymään useampi samalle päivälle ja muuta ei kalenteriin sitten oikeastaan mahdukaan. Näin on siis ollut nyt parin päivän ajan. Tänään olenkin sitten vietellyt kotitoimistopäivää ihan kotosalla postauksia ja muita työjuttuja naputellen 🙂

Ollaan tehty More To Loven aikoihin paljonkin yhteistyötä Samsungin kanssa ja kun sähköpostiin kolahti kutsu tulla kurkkaamaan uutta Citycenteriin avattavaa Experience Storea, niin päätin poiketa paikalla. Mullahan on käytössä työpuhelimena Samsungin Galaxy S 3 ja olen ollut puhelimeen ihan tosi tyytyväinen, tosin tuolla pääsin näkemään myös niitä vielä astetta paremman Galaxy S 4:n hienousia ja aika vakuuttavaltahan sekin kyllä vaikutti. Mulle tais tulla jopa vähän taas puhelinkuume 😀

Tuohon neloseen on saatavilla myös tämmösiä värikkäitä kuoria, joihin tietty iskin heti silmäni. Näistä pystyy näkemään kellot ja muut, sekä vastaamaan puheluunkin ilman että tarttee edes avata tuo kuori. Kuinka kätevää. Oon ehkä hieman kade näistä…

Tuolla uudessa myymälässä puolestaan pääsee ihan kädestä pitäen räpläilemään ja kokeilemaan eri laitteiden ominaisuuksia ja esim. niitä kuoria ja muita oheistuotteita on saatavilla suuret määrät. 

Siellä me Saran kanssa pönötettiin sulassa sovussa pukumiesten kanssa 😉 

Kutsuvierastilaisuuden jälkeen seurailtiin tapahtumaa tovi myös liikkeen ulkopuolelta ja siellä olis saanut mm. itsestään Galaxy Notella taiteillun kuvan.

Jono tuonne myymälään oli aivan järjetön, se ylsi jopa ulos asti rautatieaseman puoleisten sisäänkäyntien luo. En toisaalta ihmettele, kun näitä suhteellisen hyviä avajaistarjouksia katsoo… Vitsailinkin siinä, että kai saan kiilata tästä suoraan koko jonon eteen ja ostaa itselleni tuon GalaxyS4:n. No en saanu 😀 

Bomber Lindex Generous (XL)
Mekko / Dress New Look (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Laukku / Bag MBMJ (eBay)
Sneakers Puma (US9,5) 
 

Tuon tapahtuman jälkeen kiiruhdinkin kampaajalle Salon Noiriin, jonne vakkarikampaajani Simo on hiljattain muuttanut ja tukan lisäksi päivitin myös pikaisesti asun iltamenoihin sopivaksi, mutta näistä molemmista lisää myöhemmin… Mulla itse asiassa odottaa yli 20 postausta luonnoksissa, joten luettavaa luvassa myös viikonlopuksi, eli pysytäänpä linjoilla! 🙂

Mitäs sinne kuuluu? Ootte ollu kovin hiljasia nyt pari päivää! 😀

Takki ja leggingssit blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Pakko sanoa, että olet ihanan hehkeän ja iloisen näköinen! Tuon hymyn katseleminen saa katsojankin hymyilemään 🙂 Kivaa viikonloppua!

  – Riikka

  0
  1. Hehe, kiva kuulla 😀 Joo oon aikamoinen nauraja ja naurattaja. Kiitos kovasti kivasta kommentista ja mukavat viikonloput myös sinne!

   0
 2. Clementine says: Vastaa

  Aamut alkaa aina sun blogilla, hyvä et postauksia tulee! 😉 Mä aina ihmettelen et miten kaikkiin tapahtumiin on aina tollaset jonot, en ollu ees tietoinen tuollasesta samsung experience storesta, mistä jengi aina saa tietää näistä asioista ja ite elän ihan pimennossa!

  0
  1. Mahtavaa!

   Joo, en minäkään tiedä missä tosta tiedotettiin (Hesarissa?), kun ite sain henk. koht. kutsun, muuten ei olis kyllä ollu minkäänlaista haisua 😀

   0
 3. Mukana ollaan! 🙂 Tuo sinun mekkosi on muuten todella kiva ja käy sulle todella hyvin 🙂

  0
  1. Jeee, ite tykkään siitä kans ihan sikana! Tuolta samalta päivältä on myöhemmin luvassa myös kuvat, jossa se muotoutui ihan juhlavaksikin iltaa varten :>

   0
 4. Anonyymimuumi says: Vastaa

  Jee, mäkin sain S4:n tarjoushintaan. Toki mulla oli mies jonottamassa tuolla, kun itse piti kekkuloida firman kesäjuhlissa. En olekkaan ostanut uutta kännykkää useaan vuoteen, joten olen ihan extra-riemuissani tästä. 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM