Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Crêperie & Logi @ Visby

Lupailin aivan omaa postausta vielä kantispaikaksi Visbyssä muodostuneesta ravintolasta, eli Crêperie & Logista. Vierailimme nautiskelemassa lettuja, eli galetteja kahdesti ja muistelen kyllä noita tattarijauhoon pyöräytettyjä ymmärtääkseni ihan kokonaan gluteenittomia herkkuja edelleen vesi kielellä. Peppi painelikin heti lentokentältä suoraan ostamaan itselleen kunnon crêpes-pannun, lettukestikutsua siis odotellessa… Itse nautiskelin ekalla kertaa vuohenjuusto-kana-hunaja-paahdettumanteli-täytteisen letun ja jälkiruoaksi otettiin Pepin kanssa vielä puoliksi valkosuklaa-mansikka-kiivi-kermavaahto-vaniljajäätelö-ihanuus. Tokalla kertaa mentiin sitten mätiletun voimin. Letut olivat yllättävän täyttäviä ja aivan jär-jet-tömän hyviä! Ravintola on muutenkin todella viihtyisä ja tyylillä sisustettu, ei ihme, sillä osa paikan omistajista on myös Suomeen hiljattain rantautuneen Granit-sisustusketjun perustajia. 

Gotlanti on tämän vuoden ajan myös Ruokapääkaupunki, en kyllä yhtään ihmettele, sen verran hyvät pöperöt tuolla kaikenkaikkiaan oli. Maatilan tyttönä oli mahtavaa huomata, että maatalous kukoistaa Gotlannissa edelleen ja lähiruokaa on saatavilla kaikkialta.

Mikäli vierailet vain yhdessä ravintolassa Visbyssä reissun aikana, pidä huoli, että se on tämä! 😉

Crêperie & Logi
Wallérs Plats 3,
621 56 Visby

 

Ps. Crêperie & Logissa on tarjolla myös yläkerrassa sviitti, jonka voi vuokrata. Voin vaan kuvitella kuinka ihanaa olisi viettää vaikkapa häämatkaa tuolla Visbyn sydämessä maailman parhaan crêperien yläkerrassa! 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM