Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vierailuvinkki Savossa : Topin Maatilamyymälä Muuruvedellä

Nämä meidän Savo-vierailut tuppaavat aina keskittymään melko laajoille alueille, yleensä haltuun nimittäin otetaan Pohjois-Savosta Kuopion lisäksi ainakin Nilsiä, Juankoski ja Tuusniemi. Tällä kertaa Nilsiän mökiltä päädyttiin ajelemaan Tuusniemelle Muuruveden kautta (HUOM! Räppäri Timi Lexikonin kotipitäjä) ja intouduttiin pistäytymään matkalla myös Topin Maatilamyymälässä ihan Muuruveden keskustan tuntumassa. 

Mikäli lähiruoka ja luomu on lähellä sydäntä, suosittelen lämpimästi poikkeamaan tuolla myymälässä. Nettisivuilta puolestaan voi lueskella lisää mm. luomuruokapiiristä, tulevista luennoista ja saapa ruokia tilattua jossain määrin kotiin myös tuolta nettikaupan kautta. Topin Maatilamyymälällä on myös piste Kuopion Kauppahallissa, joten sinne siis, mikäli ei retki Muuruvedelle asti ole ajankohtainen. Meille niin tuliaisiksi, kuin omaan herkutteluunkin päätyi ostoskoriin tällä kertaa luomuruisleipää, jonka jo pelkkä tuoksu on huumaava. Tuo jos mikä vei kyllä myös kielen mennessään. Ihan täydellisen rapsakka kuori ja pehmeä sisus, nam! 

Topin Maatilamyymälä
Kaartotie 8
73460 Muuruvesi
 


Ja alla sitten jo Instagramissa (@plusmimmi) vilahtanutta päivän asua…

Aurinkolasit DG
Mekko / Dress ASOS (UK22)
Laukku / Bag MBMJ
Havaianas ASOS (UK7)


Tämmöstä tänne. Kyllä tämä lapsuuden kotiseutu tulee aina vaan olemaan mulle se oikee koti

Aurinkolasit blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Se olit kuin olitkin sinä!:D Pieni jäätminen oli kyllä hissillä alas tullessa kun neiti tuli vastaan rappukäytävässä! En viitsinyt siinä sitten sen kummemmin ruveta tervehtimään etc. kun näytti perhettä olevan mukana ja meno päällä:)
  Pitkään olen blogiasi seuraillut mutten rupea väittämään että just se fanaattisin ihailija, olen hiukan laimea innostumaan ääripäihin mistään mutta ihmisenä ja bloggaajana olet kyllä roolimalle tälle pienelle:) Upeaa oli nähdä (vaikkakin ohimennen) näin arkimaailmassa! Jaksamista omaan arkeesi ja bloggailuun!

  T. Heidi (nuori nainen Kuopiosta, kärpäs-aurinkolaseissa ja harmaamustassa-maximekossa)

  0
  1. Hehe, joo minäpä hyvinkin. Saapi tervehtiä, mikäli törmää 🙂 Ens kerralla sitten!

   0
 2. Voi vitsi, mie asuin ennen ite Tuusniemellä ja nyt muutaman kymmenen kilometrin päässä sieltä Pohjois-Karjalan puolella. 🙂 Tehkäähän joskus road trippiä Ohtaansalmen sillan toiselle puolelle 😉

  0
  1. Hehe, joo on siitä tullu ainakin ohi huristeltua Joensuuhun 🙂

   0
 3. Kiitos vinkistä. Tuollapäin tulee silloin tällöin ajeltua sukulaisten luo ajellessa, joten pitääpä laittaa myymälä mieleen 🙂

  0
  1. Joo, tuo on niin sympaattinen. Ja tuo leipä niin parasta 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM