Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Testissä : Veet Suprem Essence in-shower hair remowal cream

Usein, kuten tälläkin kertaa, pakkailen monia kauneudenhoitoasioita täällä mökillä toteutettavaksi. Varpaiden kynnet on siis jo leikattu ja lakattu ja sitten olikin säärikarvojen vuoro. Olin pakannut mukaan Veetin bloggaajatilaisuudesta kesäkuussa saamani Suprem Essence in-shower karvanpoistovoiteen ja sunnuntai-iltana sitten päätin ottaa tuubin testiin.

Olen kokeillut näitä vastaavanlaisia karvanpoistovoiteita jokunen vuosi sitten ja silloin ei tulos ollut ihan mieleinen. Jouduin muistaakseni odottelemaan tuloksia yliajalle ja siltikin osa karvoista jäi yhä edelleen paikoilleen… Lisäksi taisin saada vielä sääriini jonkunmoisen allergisen reaktion, joten olen tämän kokemuksen jälkeen jättänyt nämä karvanpoistovoiteet suosiolla muille. Yllätys oli tällä kertaa melkoinen, kun pakettia auki repiessäni huomasin, että vaikutusaika tällä voiteella oli muka vaan 3min (korkeintaan 6min) joista kaksi minuuttia saa seistä jopa suihkussa, esim hiuksia pesten. Olin nimittäin alunperin valmistautunut ainakin 10min tuskaiseen odotukseen, jota vihaan yli kaiken, olipa sitten kyse hoitoaineen vaikutusajasta, tai mistä tahansa odottelusta suihkussa. 😀

Levitin kerroksen voidetta paketissa mukana tulleella sienellä kuivalle iholle, odotin kaksi minuuttia ja painelin suihkuun pesemään hiuksiani. Voide pysyi iholla ihan kiitettävästi, vaikka vettä tietysti roiskuu vähän siihen suihkuttelun aikana. Kun noin 5min oli kulunut aloin hieroa tuolla sienen valkoisella puolella voidetta ja kappas, karvat huuhtoutuivat viemäriin voiteen mukana. Lisäksi sain sääriini ihan todella siloisan pinnan moneksi päiväksi, eikä kirvelyäkään ilmennyt, kiitos kuivalle iholle suunnitellun tuotteen.

Huono puoli tässä on se, että tuo tuubi (135ml) riittää minulla ainoastaan kahteen, maksimissaan kolmeen käyttökertaan (en tosin ole varma kuinka paksu kerros tuotetta tulisi iholle levittää), joten kovin riittoisaa tämä ei ole. Helppoa, nopeaa ja kivutonta tosin senkin edestä. Kivusta puheenollen ehkäpä uskaltaudun pian testaamaan myös saman merkin niin ikään lahjakassista paljastuneen uutuuden, kuumavahan


Kokemuksia karvanpoistovoiteista? Tai miten yleensä hoidatte nämä välillä vähän ärsyttävät karvanpoisto-operaatiot? 🙂

Tuote blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Veetin karvanpoistovoiteet ovat ainakin täällä ehdottomia apulaisia bikinirajan siistimiseen! Kivutonta, helppoa eikä aiheuta näppylöitä 🙂 purkki myös riittää huomattavasti kauemmin pienemmällä alueella käytettynä, sääret ja kainalot kun menee sheivatenkin!

  0
  1. Hei hyvä kuulla en ookkaan bikinirajalle testannut. Täytynee kokeilla. 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  mulle tämä ei sopinut ollenkaan : iho ärtyi, meni punaiseksi ja araksi enkä voinut pitää ainetta koko vaikutusaikaa. ei sitten karvatkaan lähteneet kunnolla.

  0
  1. Joo, mulla kävi just sillon aiempien testailujen kanssa noin, mutta tämä yllätti oikein positiivisesti!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Täytyykin kokeilla ! Mkstä tuota saa, osaisitko kertoa ja paljonko maksaa?

  0
  1. Varmaan ihan perus marketit + päivittäiskosmetiikkaosastot esim Sokoksella ja Stockalla. Hinta noin 10€ 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Osaatko kertoa voiko tuota käyttää bikinirajan karvojen poistoon?

  0
  1. Edellinen kommentoija oli käyttänyt, en ite ole testannut. Varmaan kantsii pienelle alueelle eka testata, ettei tule allergista reaktioo!

   0
 5. Vuosi sitten kokeilin Veetin jotain karvojenpoistovoidetta, varmaan samaista jota siekin olit kokeillut ja vaikka voide oli yliaikaa iholla, se vain poltti miun karvat ja sain seuraavan päivän repiä palaneita ihokarvoja pois. Se ei siis sattunut, mutta ei ne voiteen mukanakaan olleet lähtenyt. Tänään sitten ostin Veetin vahaliuskoja, 20 liuskan paketti, jonka piti riittää säärille, bikinirajoille ja kainaloihin. Noudatin ohjeita pilkun tarkasti ja silti liuskat riitti vain molempien säärien etupuoliskoon (yksi liuska oli poissa silmistä minuutin, kisun etukäpälät oli tarttunut siihen kiinni..). Eipä ne kaikki haivenetkaan lähtenyt vahan mukana, vaikka kuinka nopeasti repäisi ja niin ihoa vasten veti kuin mahdollista. Oon jo menettänyt toivon näiden suhteen, seuraavaksi kokeilen kotitekoista sokerivahaa. Ehkä se sitten toimii odotetusti:D

  1+
  1. Huh! Onpas epäonnista 😀 Voi kisu parkaa!! Ite oon kanssa testannu sokerointia kotona, mut meni hermot siihen :DD

   0
 6. Toi Veetin lämminvaha ja tuo laite josta mainitse on tosi käteviä! Eka kerta meni vähä reisille mutta jo toisella kerralla koko juttu meni nopeasti ja karvat lähti kätevästi. Ei punoitusta eikä muutamaan epämiellyttävää. Ainoo mitä siihen ihanan väriseen vahan odotin sisältävän, oli joku kiva tuoksu 😉 Taidan olla liian vaativa!? Ja sen lisäksi että karvat lähti niin sileä lopputulos kesti kauan! Eikä tuo ees sattunut yhtään 🙂 Suosittelen!

  0
  1. Hei hyvä kuulla, ne ekat kerrat vaatii kyllä hermoja, ennenku homman oppii. Vahalla kestää poissa kyllä tosi hyvin, paljo paremmin kun esim tällä.

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Heh, ei meinannut kerran kosmetologikaan saada mun pitkiä jalkakarvoja kuumavahalla poistumaan. Muuten mietin kosmetologin opintoja. Mikäköhän olisi paras koulu pääkaupunkiseudulla?

  0
  1. Huh huh! 😀 No jopas on. En osaa oikein sanoa noista kouluista, kun en ole itse pääkaupunkiseudulla opiskellut. Omniassa tosin olen käynyt joskus estenomi-opintojen aikaan hoidoissa ja vaikutti kivalta 🙂

   0
 8. Kauan tällä pysyy karvat poissa?

  0
  1. Riippuu paljon kuinka nopeesti sulla kasvaa karva, mutta ainakin mulla on pysyneet hyvänä tämän viikon. Eli noin viikon. Vahalla pysyis paremmin, jopa kuukauden!

   0
 9. Noi on olleet luottotuotteita jo pitkään. Tykkään! 🙂

  0
  1. Joo! Veet on kyllä se brändi, joka meikällä tulee heti mieleen, kun ruvetaan puhumaan karvanpoistosta.

   0
 10. Sain itse buzzador kampanjan kautta ton veetin kuumavahan ja se oli kyllä hyvä! Mietin ekaks että onko kuinka kivuliasta mutta ei itseasissa ollut ja kerrankin joku karvanpoistoaine toimii! ja tulos pysyy sen mitä luvataaankin. aluks oli hieman hankalaa ja sottasta mutta sitten kun sai juonen päästä kiinni niin meni hyvin. Epäilin että riittääkö paketti edes yhteen käyttökertaan kun semmoset punkerojalat. Mutta vahaa kului todella vähän.

  0
  1. Heeeei, loistava kuulla. Täytyy siis tosiaan testata. Ja jos vielä riittosaakin niin jes! 🙂

   0
 11. Kokeillu joo mut aina johonki jää karvoi :S Ei poista kaikkee..

  0
  1. Mulla kyllä lähti tosi hyvin, vaikka eka aattelin, että näinköhän 😀

   0
 12. Anonymous says: Vastaa

  Minulla on aina ongelma karvapoistovoiteiden kanssa. Itsellä käytössä veet (vihree spray purnukka) tosi hyvä, mutta ainut ongelma on etten ikinä ymmärrä kuuluuko sitä levittää kosteisiin jalkoihin vai kuiviin.. Suihkussa en ikinä keksi tekemistä – koska ei mulla mee kolmea minuuttia pestessään päätä ja muutenki tuntuu että jos ropisee vähänki vettä niin voide valuu vaan pois eikä siitä ole hyötyä. Mitä veikkaat kumpi parempi: kuiva vai märkä iho?

  Käytössäni oleva spray purnukka on myös hintava ja riittäneen 3-5 käyttökerraksi 🙁 ..

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM