Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Before I Die…

Viime talvena blogeissa oli näitä and that’s who I am-kollaaseja ja minäkin tein omani. Nyt vastaavanlaisella idealla on liikkeellä what I want to do before I die-kuvia, joista kokosin taas omia pitkän tähtäimen haaveitani, eli ei, emme ole yrittämässä parhaillaan vauvaa, suunnittelemassa häitä tms. Tuli kieltämättä suhteellisen elänyt olo, kun moni noista kuvien jutuista on jo koettu. Näitä kuvia löytää siis esim Googlesta etsimällä 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…design my own dream house. : Muutaman vuoden sisällä olisi aivan mahtava juttu ruveta rakentamaan omaa omakotitaloa ja sen suunnittelussa haluan kyllä itse olla mukana.

…be called mommy. : Tämän haluan vielä elämäni aikana toteuttaa ja jos ei omia lapsia koskaan siunaannu, niin sitten haluan tarjota kodin jollekkin sitä tarvitsevalle. Tämän tulen toteuttamaan ehkä muutenkin, vaikka niitä biologisiakin lapsia onnistuisin saamaan.

…have a walk-in closet. : Meikäläisen vaate- ja kenkämäärällä ei taida olla mitään muuta vaihtoehtoo 😀

…have fireworks at my wedding. : Ilotulitukset pimeässä illassa. Parasta! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…have my own movie theatre in my house. : Rakastan leffoja, joten tämä on mulle tärkeempi, kuin esim takkahuone, tosin se takka voi sitten olla vaikka siinä samassa huoneessa ja tämä kaikki on tietty siellä mun itse suunnittelemassani unelmatalossa walk-in closetin vieressä, heh heh 😉

…spend a night in haunted mansion. : Huh, tää olis niiiiin jännää!

…live happily ever after. : Ikinä ei tiedä koska se lähtö tulee, mut meikän tällä to do-listalla ei ilmeisesti tarviis ihan hetkeen tulla. Kuitenkin tarkotuksena olis elellä niin, että vaikka kuolis huomenna, niin kuolis silti onnellisena 🙂

…live in my dream house. : Niin, sitten kun oon eka tietty suunnitellu sen 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…go on a no-budget shopping spree. : Välillä tuntuu, että shoppailenkin ilman ajatusta siitä paljonko nää tulee maksamaan, mutta yleensä kauppa on tässä tapauksessa esim Primark, joten lasku tuskin hyvin montaa satasta yleensä on 😀 Tämä olis kyllä niin mahtava toteuttaa joskus!

…meet Zac Efron. : No no, saakai kohta kolmekymppinenkin tykätä Zacista!

…have children. : Mieluiten tietty Zacin kanssa… Eiku…

…try every ride at six flags. : Olin järkännyt yhden päivän Six Flags-vierailua varten, MUTTA matkaseuralaiseni alkoi jänistämään ja päädyttiin tekemään sitten jotain muuta. Jaksoin muistuttaa tästä sitten loppureissun ja kerran herra melkein hermostuksissaan käänsi Captivan nokan jo kohti tuota huvipuistoa 😀 Haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…ride in a submarine. : Olis siistiä päästä joskus sukellusveneeseen!

…donate blood. : Minua harmittaa, etten ole vielä tähän päivään onnistunut luovuttamaan verta. Pari kertaa olen jo ollut paikalla, mutta homma on kariutunut esim joihinkin kehitysmaavierailuihin ja malarialääkitykseen viimeisen vuoden sisällä tms. Onneksi kilpparilääkitys ei estä luovutusta, mikäli lääkettä on syönyt yli 6kk. Tuon verenluovutstestin mukaan ei nyt pitäis olla mitään estettä, joten täytyy ottaa tämä nyt ihan työn alle! En itse asiassa tiedä ees omaa veriryhmääni!

…go to hawaii. : Tän voisin kans ottaa työn alle 😉 Sinne on vaan niin älyttömän pitkä matka!

…follow my dreams. : Tästä taas muutama unelma toteutettavaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…swim with dolphins. : Tämän vois tehä vaikka siellä Hawaiilla. 
…go into an airport and buy tickets for a random flight. : Tää vois olla sitten vaikka tuo Hawaiin lento 😉 (Ai mitenniin on katottu Hawaii five-o:ta!)
…grow old with someone I love. : ♡
…get lost in Tokyo. : Tokio on ollut haaveissa jo viimesen kymmenen vuotta ja kerran oltiin jo äitin kanssa lähellä ottaa lennot sinne (sillon kun niitä sai Finskillä 299€:lla). Tämä on vielä toteutettava, ehkä sillä maailmanympärysmatkalla ennen Hawaiia 😉 

Tämmösiä asioita taas toteutettavaksi! 


0

0 Comment

 1. Unelmilla on siivet!!! Mä uskon unelmiin ja siihen et niiden eteen täytyy tehä työtä 🙂 <3

  0
  1. Juurikin näinhän se on 🙂

   0
 2. Lähes kaikki nuo löytyisivät omalta listaltani myös!

  0
  1. Hassua 🙂

   0
 3. Zac <3 😀
  Ihania unelmia, monet allekirjoitan itsekin!

  http://jjaninamaria.blogspot.fi/

  0
  1. Kiitos. 🙂

   0
 4. Kannatan verenluovuttamista! 🙂 Olen itse käynyt 2 kertaa ja meen heti taas kun pääsen kun täytyy sit aina 3kk odotella uutta luovutusta. Mä sain selville, että mun veriryhmä on 0- eli harvinainen siinä mielessä, että 0- pystyy vain vastaanottamaan omaa vertansa, mutta veri kelpaa kuitenkin muille ryhmille esim. annetaan ensiaputilanteissa, jos ei ehditä selvittää veriryhmää. Suosittelen Sanomataloa, siellä on ihana ja osaava henkilökunta! 🙂

  0
  1. Joo, täytyy kyllä mennä, nolottaa kun ei ole selvinnyt aiemmin! En tiedä omaa veriryhmääni edes.

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Sinne vaan varaamaan ” Haitsuun” lentolippuja. Ihan kaiken 27h istumisen arvoista 😉 lyhyemmälläki varmaa pääsee 🙂

  0
  1. Huh, joo voi olla, että olisi yksi stoppi matkalla, mikäli maailman ympäri jossain vaiheessa olisi suunta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM