Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Greetings from Stratosphere Tower!

Meidän hotlan yhteydessä on tuo 350m korkea torni, josta näköala yli Las Vegasin on henkeäsalpaava. Käytiin eilen illalla noin miljoonan Japanilaisen kanssa huipulla ja sanonta pitää todellakin paikkansa, nimittäin huipulla tuuli aivan jumalattomasti 😀

Hyvä ettei lähtenyt peruukki kokonaan päästä, sen verran tuiversi 😀

Suosittelen lämpimästi kyllä kaikille Las Vegasissa vieraileville. Me jätettiin tällä kertaa huipulla sijaitsevat huvipuistolaitteet väliin, mutta ainakin tyyppien ilmeistä päätellen olisivat nekin olleet vierailemisen arvoisia… Koska yövyttiin hotellissa, oli tornivierailu meille ilmainen, mutta hinnastot muille Las Vegasin kävijöille löytyvät täältä.

Mulla on ollut flunssainen olo jo parin päivän ajan ja alastulomatka tuon 108 kerrosta hissillä lukitti molemmat korvat eilen aivan totaalisesti. Aamulla sitten heräsinkin jo vaille kuusi, kun olin niin tukossa etten vaan saanut enää nukuttua. Valvoin sitten kasiin odotellen, että Matti herää ja lähdetään ajelemaan Grand Canyonille. Grand Canyon itsessään oli aivan mieletön, mutta reissun jälkeen kaaduin suoraan sänkyyn ja nukuin monta tuntia flunssaista oloani paremmaksi. Viimeinen ilta täällä Las Vegasissa menikin siis hotellihuoneessa parannellessa. Yleensä flunssa iskee mulle jo loman ekoina päivinä, mutta nyt sillä kerti ilmeisesti vähän kauemmin saavuttaa meikäläinen. No eiköhän tämä tästä…

Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten jo ihan muualta! 

Translation: Visit Stratosphere Tower to see Las Vegas by night. So beautiful!

0

0 Comment

 1. Huuh, muistan kun kokeilin ne laitteet. En käsitä miten silloin uskalsin mennä: ei tulisi mieleenkään enää! 🙂

  0
  1. Huh! Kyllä ne aika hurjilta näytti 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Mitä tykkäät hotellista? 🙂 Reissu jenkkeihin kesällä tulossa ja toi Stratosphere on toinen vaihtoehto yöpymiselle!

  0
  1. Stratosphere vähän syrjässä sijaintinsa suhteen, muuten tosi jees! Kannattaa ehdottomasti pistäytyä myös buffetissa 😛

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM