Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT – MARRASKUU

 

MARRASKUUSSA KIINNOSTAA

 

♥︎ JOULUJUTUT – Kysyin viime viikolla Matilta, että joko voidaan laittaa kyntteliköt ikkunaan. Ei kuulemma vielä voitu, mutta kun nyt kerran alkaa jo marraskuun puoliväli (ja tämä säkkipimeys) olemaan käsillä, niin ajattelin että tämän viikon aikana virittelen kyllä kaikki kotoa löytyvät jouluvalot (joita ei kyllä ole edes erityisen paljon) esille. Tekee mieli hankkia myös joulukoristeita kuuseen, vaikka tänä vuonna meille ei näillä näkymin ole tulossa edes joulukuusta, sillä suunnataan jouluksi Savoon. No voihan niitä koristeita kai hankkia varastoon seuraaville vuosille? Glögikausi sentään on jo korkattu (Valion vaalea glögi mantelilastuilla on aivan parasta) ja tulipa äsken kauppareissulla ostettua lakritsilla ja polkakarkeilla maustettuja uutuuspipareitakin. Täytyy siis testata niitäkin pian.

♥︎ PIKKUJOULUT – Lauantaina olisi ohjelmassa ensimmäiset, enkä tiedä mitä laitan päälle, miten meikkaan tai yhtään mitään! Täytynee alkaa vähitellen miettimään asiaa. En tiedä jääkö nuo lauantaiset bloggaajaporukan pikkarit tänä vuonna ainoiksi, vai saadaanko järkättyä muitakin. Vähän näyttää siltä, että ohjelmaa on kertymässä etenkin viikonlopuille siihen malliin, että jää kemuttelut pikkujoulujen merkeissä tämän vuoden puolella melko vähiin. No kuusen kaatajaisia sitten tammikuussa?

♥︎ SPICE GIRLS – Piti etsiä viime viikonloppuna Savosta löytyisikö vanha SG-paitani vielä jostain jemmasta, mutta enpä sitten kaikelta tohinalta muistanut! Pahoin kyllä pelkään, että paita on jo laitettu kiertoon, mutta pieni toivonkipinä silti kytee, että se jostain vintiltä löytyisi. Keikkalippuja Spice Girlsien ensi kesän paluukeikoille minulta ei sentään löydy, vaikka kävinkin kuikuilemassa josko niitä olisi vielä jäljellä. Olisi ollut oiva tapa viettää omia 35v synttäreitä ja sitä Pepille jo vähän ehdottelinkin. Taidan tyytyä toistaiseksi SPICE-vinyylin luukuttamiseen perjantaina kun Matti on veljensä kanssa keikalla ja olen yksin kotona.

♥︎ OLAPLEX SAMPOO JA HOITOAINE – Pakko päästä pian testaamaan paljon hypetetyt Olaplexin kotihoitotuotteet. Minullehan on tehty jokunen vuosi sitten Olaplex-hoito ja olin kyllä siitä vakuuttunut. Huomisen Helsinki-päivän ohjelmassa on siis metsästää nämä sampoo ja hoitsikka testiin. Varasin tänään hetken mielijohteesta myös Timmasta huomiselle latvojen tasoituksen, hiuksianihan ei ole nimittäin leikattu hetkeen ja vakkarikampaajallani Simolla ajat olisivat menneet useamman viikon päähän… Huomenna siis ihan huomaamattani taas pitkäksi venähtäneet hiukset lyhenevät muutamalla sentillä.

♥︎ SEURAKUNTAVAALIT – Tein yhtenä iltana vaalikoneen ja sunnuntaina olisi sitten taas suuntana äänestyskoppi. Käykäähän kaikki kirkkoon kuuluvat äänestämässä, niin saadaan kirkosta juurikin meidän näköinen.

♥︎ KYNTTILÄT – Minä en todellakaan ole ollut mikään innokas kynttilöiden polttelija, mutta viime ja tänä syksynä kynttilöitä on tullut polteltua ihan jopa päivittäin. Ikisuosikkini on vaniljan tuoksuiset tuoksukynttilät, joita on tänäkin syksynä palanut loppuun jo useampi. Ostin viime vuonna Floridasta monta ihanaa Yankee Candle-merkin kynttilää, jotka hiljattain loppuivat. Käsittääkseni nuita Yankee Candlen kynttilöitä saa Suomestakin, joten koska Jenkkireissua ei ole hetkeen tiedossa, niin täytynee alkaa metsästämään. Nyt polttovuorossa ovat Ikean tämän talven omenan tuoksuiset kynttilät, jotka ovat itse asiassa oikein kivoja nekin.

♥︎ TALVIPUKEUTUMINEN – Saako vähän salaa toivoa, että tulisi jo pakkaset ja lunta, niin pääsisin käyttämään ja esittelemään teillekin uutta toppatakkiani ja talvikenkiäni. Niin ja tämä pimeys tietysti myös väistyisi lumen tulon myötä! Mieluummin kylmyys ja valo, kuin pelkkä pimeys, jos minulta kysytään! Kitooos! 🙂

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM