Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PERINTEINEN BERLIININ REISSU

Joka kesäinen Berliinin matka on meidän osalta taas taputeltu. Käytiin neljän päivän reissulla kaupungissa nyt loppuviikosta ja käristyskupoli (lempisanani) oli taas läsnä. Lämpötila huiteli parhaillaan 34 asteessa ja oli kyllä taas aivan älyttömän kuuma, mutta niinhän tuolla usein tuppaa meidän vierailun aikaan olemaan. Onneksi saatiin puolessa välissä reissua viuhkat käsiimme, jotka jeesasivat pahimmassa lähinnä julkisissa kulkuvälineissä vallinneessa kuumuudessa kummasti.

Satuttiin tälläkin kertaa kaupunkiin olutfestareiden aikaan, joten tuli pyörähdettyä taas kerran sielläkin. Kerta noilla joka vuotisilla festareilla oli jo kolmas ja taas tuli ostettua tuopit matkamuistoksi. Keskityttiin tällä reissulla lähinnä ympäriinsä hengailuun, Pokémonin pelailuun (Maiski opetti minulle ties mitä uutta ja nyt on taas intoa pelailla!) sekä syömiseen ja juomiseen. Syötiin neljän päivän aikana mm. aivan super hyvässä Avocado Club-ravintolassa, Israelilaisessa Yafo:ssa ja käytiin vegaanisella aamiaisella Kuddel Muddel-nimisessä kahvilassa. Lisäksi päästiin yhtenä iltana 17.8. virallisesti avaavaan Palstaan maistelemaan tajuttoman hyviä annoksia (suosittelen etenkin ankkaa!), syötiin tacoja yhdessä ja vietnamilaista toisessa paikassa ja käytiinpä tietysti perinteisillä kolmen euron dönerilläkin pari kertaa. Useampi terassikin tuli koluttua, mutta tällä kertaa ei päädytty bailaamaan varsinaisesti kertaakaan, vaikka toki Berliinin kesäyössä tulikin taas viihdyttyä ja istuskeltua yömyöhään.

Yhtenä iltana tuli hengailtua auringonlaskun aikaan Tempelhoferin entisellä lentokentällä ja viimeisenä päivänä oli päästävä vielä tietysti YAAMiin joenrantaan. Shoppailut jäivät tällä matkalla todella minimiin. Pistäydyin ensimmäisenä päivänä Primarkissa hankkimassa itselleni yöpaidan (joka päällä tosin oli aivan liian kuuma nukkua) ja pari tuliaisjuttua veljen tytölle ja lisäksi pyörähdettiin yhtenä päivänä parin tunnin kiekka lännen keskustassa pyörimässä, jossa poikkesin myös Forever 21:lla, josta ostin t-paidan, topin (tuo kuvissa näkyvä oranssinpunainen) ja aurinkolasit huikeaan 14€ yhteishintaan. Olisi tehnyt mieli hankkia Berliinistä myös uudet Birkenstockit (hiplailin aivan ihania mokkaisia vaaleanpunaisia), mutta maltoin kuitenkin tällä kertaa mieleni.

Äiti on ollut täällä meillä kotona kohta viikon koiravahtina ja eilen sisko miehineen kävi meillä illasta syömässä. Tänään onkin sitten pyöritty porukalla mm. Jumbossa ja olipa minulla jo syksyn ensimmäinen työpalaverikin. Tästä se taas lähtee! Nyt onkin taas sellainen tilanne reissujen osalta, ettei mitään matkaa ole tiedossa. Saattaa olla, että syksy meneekin ihan vaan kotimaassa ja kiva niin. Äiti lähtee huomenna takaisin Savoon ja loppuviikon hellepäivät olisi tarkoitus vielä lomailla, tosin ihan vaan kotona, sillä Matillakin kesälomaa on vielä tämän viikon ajan. Älyttömän kivaa viikkoa sinne! 🙂

11+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM